Logo Serena spa

Uw eigen
wellness-oase

Ondergedompeld in pure luxe

Exclusief
ontspannen

Niets overtreft het comfort van een spa aan huis. Dit is baden in stijl, wellness in optima forma. Direct en exclusief ontspannen in uw eigen tuin. Serena spa biedt een ongeëvenaarde range aan luxe, ergonomisch gevormde baden, verfijnde designs en onovertroffen, krachtige massagesystemen. Al decennialang realiseren we duurzame wellness-tuinen door heel Nederland. Maatwerk met aandacht, handgemaakt in Harderwijk. Waar bruisend enthousiasme en vakmanschap elkaar treffen. 

Serena Spa

Ultieme vrijheid
binnen handbereik

Het is zo’n typische zomeravond. Geen zuchtje wind, geen geluid, behalve wat vogels op de achtergrond. De schuifpui staat wijd open. Buiten en binnen vloeien naadloos in elkaar over. De terrastegels gloeien in de zon en het water van de buitendouche verdampt al voordat het de grond raakt. Het is tijd voor ontspanning, voor helemaal niets. 

Noordwijk serena spa

Laat u inspireren

De projecten van Serena

Meer inspiratie?

Vraag de brochure aan!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.