Serena Spa logo

De sterkste
op de markt

Oersterke 4-laagse kuip

De sterkte op de markt

De basis van onze hoogwaardige spa’s is de extreem sterke kuip. De kuip van een spa heeft namelijk veel te verduren. Honderden liters water in combinatie met variërende temperaturen en chloorwater zijn een continue belasting. Elke Serena Spa is voorzien van deze sterke kuip om te voorkomen dat uw spa gaat vervormen, barsten of lekken.

Om deze kwaliteit te garanderen, worden onze kuipen met de hand in onze eigen productiefaciliteit in Harderwijk vervaardigd. Deze bestaan uit een laag acryl, verstevigd met meerdere lagen vinylesterhars en glasvezelpolyester. Met deze mate van kwaliteit onderscheiden wij ons van andere spa leveranciers. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze spa’s. Daarom krijgt u bij Serena Spa altijd 10 jaar garantie op de kuip. Uniek in Nederland.

Maak een vrijblijvende afspraak en we laten u zien hoe de kuip van uw spa wordt gemaakt.

Wellness Hydromassage

Uniek massagesysteem

De Serena spa’s zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan RVS hydrojets. Deze zijn verschillend in elk stoel gepositioneerd, zodat deze samen zorgen voor een stevige massage van uw hele lichaam.

Elke Serena Spa is uitgevoerd met het unieke en zeer gevarieerde WIRP (Wervel, Impact, Roto en Pressie) massagesysteem. Deze vier verschillende type jets zijn volledig instelbaar als het gaat om lucht, kracht en richting. Zo creëert u heel eenvoudig de gewenste massage. Deze zogenoemde hydromassage ontspant, geeft nieuwe energie en verlicht bij vermoeide spieren en gewrichten. De jets zijn individueel te openen en onderling uitwisselbaar. Als optie bieden we een blower met 10 extra jets voor extra bubbels in uw whirlpool. 

Bouwwijze

Full foam isolatie

Hoge isolatie,
lage energierekening

Een vaak gehoord beklag over een spa is het hoge energieverbruik. Een Serena Spa is de best geïsoleerde spa van Nederland. Hierdoor bespaart u duizenden euro’s op de energierekening en kunt u toch altijd en wanneer u maar wilt genieten van een aangename watertemperatuur. Uw spa is altijd op temperatuur zonder hiervoor extra hoge kosten te maken. Alles dankzij onze unieke full-foam isolatie.

Door het aanbrengen van een extra ABS-bodemplaat zorgen we ervoor dat tijdens de koudere dagen er geen kou vanuit de grond omhoog trekt in de spa. Zo blijft er voor u niets anders over dan te ontspannen en te genieten van uw spa. 

Bouwwijze

Karakteristieke, natuurlijke look

Omkasting van echt
Canadees Cederhout

Een Serena Spa kenmerkt zich door de natuurlijke en karakteristieke omkasting. Deze is gemaakt van hoge kwaliteit cederhout. De natuurlijke oliën in het hout maken cederhout tot een duurzaam en waterafstotend materiaal dat alle weersinvloeden en aantastingen doorstaat. Bovendien zorgt de natuurlijke look voor een spa die gezien mag worden. Een echte eyecatcher in uw tuin! De cederhouten omkasting is standaard verkrijgbaar in Natural, Red Cedar, Grey wash en White wash.

Liever de spa in uw eigen kleur? Of een vlonder, terras of verblijf van hetzelfde materiaal maken? We denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.