Logo Serena spa

Het design van
een Serena Spa

Serena Spa

Het design van
een Serena Spa

Met een jacuzzi in uw tuin kunt u elke dag ontsnappen aan de stress en hectiek van de dag. Even heerlijk wegdromen in het warme water en genieten van een ontspannende hydromassage. Deze luxe verdiend ook een luxe design. De spa’s van Serena hebben een stijlvol, karakteristiek design. Een Serena Spa kan volledig naar wens worden samengesteld met een ruime keuze in kleuren en materialen.

Een natuurlijke uitstraling

Canadees Cederhout

Het unieke aan een Serena Spa is haar natuurlijke uitstraling door het gebruik van Red Cedar hout. Deze bijzondere houtsoort is geliefd vanwege haar heerlijke geur en prachtige kleurschakeringen. Cederhout heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels, insecten en rottingsverschijnselen waardoor het zelfs onbehandeld tientallen jaren in perfecte staat blijft. Door de open celstructuur heeft Red Cedar ook nog eens een sterk isolerende werking. De Cederhouten ombouw kan in verschillende kleuren gebeitst worden zodat deze perfect opgaat in het design van uw tuin.
Design

Waar dromen werkelijkheid worden

Maatwerk design

Wilt u uw spa in dezelfde kleur als uw buitenkeuken? Of wilt u uw spa bekleden met het mozaïek van uw zwembad. Een Serena Spa kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. Van een strakke composiet ombouw tot een maatwerk ombouw met een geïntegreerd tuinmeubel. Vertel ons wat u voor ogen heeft en wij maken uw dromen waar.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier enkele gerealiseerde projecten.

Design

Ergonomisch design

De kuip

Een Serena Spa kenmerkt zich door een strak vormgegeven kuip met een ergonomisch design. De kleuren van kussens, jets en knoppen zijn naadloos op elkaar afgestemd zodat uw spa een serene rust uitstraalt. Ook de kleur van uw kuip kiest u zelf.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.