Serena Spa logo

Onze
Fabriek

Fabriek in Hanzestad Harderwijk

Bij Serena Spa gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarin doen we geen concessies. Niet in het ontwerp, niet in de productie een niet in de installatie en realisatie van de projecten. Maatwerk betekent ook perfectie in de uitvoering. Hier werken vakmensen met de juiste kennis en ervaring, maar vooral met de juiste instelling.

Vanuit de werkplaats en showroom in Harderwijk werken we in nauwe samenwerking aan de realisatie van de mooiste en beste spabaden van Nederland. Het bruist hier van de energie. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid voor ons eindproduct. We willen onze klanten vooral ontzorgen. Niet alleen in het proces, maar met name in het eindproduct.

Het vormen van de kuip doen wij helemaal met onze eigen machines en is de eerste stap in het productieproces.

Nog steeds vinden wij het iedere keer weer leuk om te zien hoe de kuip binnen enkele seconde zijn vorm krijgt. Na het vormen van de kuip moet deze nog worden verstevigd. Ook dit wordt gedaan door de beste specialisten.

Na het vormen en verstevigen van de kuip wordt het frame van de spa gemaakt. Het hout wat wij gebruiken wordt door een verduurzamingsmiddel langdurig beschermd tegen aantasting door schimmel, insecten en bacteriën. Dit is een duurzame keuze voor het frame en is op elke spa toepasbaar.

Nadat het frame geplaatst is kan de techniek van de spa toegevoegd worden. Alle pompen, besturingen en eventueel gekozen opties worden met veel zorgvuldigheid geïnstalleerd.

Ook de gekozen omkasting wordt op het frame gemonteerd. Tijdens dit proces wordt door een andere collega de kuip afgewerkt en worden de gaten voor de jets geboord. Alle verschillende jet typen worden per stoel geplaats en gecheckt.

Als laatste stap worden alle stappen tot in detail nagelopen en gecontroleerd. Nadat alle punten van de checklist zijn gecontroleerd en afgevinkt wordt het Serena logo in de omkasting gebrand. Wij zijn er door deze werkwijze zeker van dat wij de kwaliteit opleveren zoals wij dit ook beloven aan onze klanten.

Ontdek de eigenschappen van Serena Spa

Comfort & Massage

Ergonomische zittingen

In een spa van Serena zit je vanaf de eerste seconde comfortabel. Geen gedraai vanwege vervelende drukpunten. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het ontwerp van onze ergonomische zitplekken. De mallen zijn speciaal ontworpen en zijn toegespitst op de West-Europese mens. En dat verschil merkt u direct. Nog niet overtuigd? Kom gerust eens proefzitten in onze showroom in Harderwijk.

Spa Porto

Comfort & Massage

Smart Connect®

Met het unieke Smart Connect® van Serena Spa wordt het gebruik van uw spabad nog eenvoudiger. Met deze app wijzigt u simpel de temperatuur of past u het filterschema aan. Via een pushbericht weet u wanneer onderhoud nodig is. En komt u er even niet uit dan kunnen onze medewerkers u op afstand helpen.

Spa Cambridge

Comfort & Massage

Water Air Control®-systeem

De grote verscheidenheid aan RVS-hydrojets zijn allemaal uitgevoerd met de combinatie van water met lucht. Met het Water Air Control®-systeem kunt u gemakkelijk vanuit het spabad de ideale mix van water en lucht voor een overheerlijke massage regelen. Ook bedient u hiermee de waterstroom van de verschillende plaatsen in de spa.

Spa Cambridge

Comfort & Massage

WIRP®-control

Het onovertroffen WIRP®-control, op basis van 4 verschillende typen jets, staat garant voor een ongeëvenaarde en volledige lichaamsmassage. De uitgebalanceerde samenstelling van de jets per groep zorgen voor een doelgerichte massage van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en voeten. De intensiteit en de richting van de jets stelt u eenvoudig zelf in. U bepaalt of u een stevige of rustige massage wenst.

Spa Porto

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.