Houten Jacuzzi van Serena spa

Mogelijke ondertitel

Bij Serena Spa vinden we dat de luxe van een jacuzzi samengaat met een stijlvol design. Daarom makenwij jacuzzi’s die zo mooi zijn dat u ze graag het middelpunt van de tuin laat zijn. Onze jacuzzi’s zijn niet gemaakt van plastic of kunststof maar omkleed met natuurlijk Canadees Cederhout.

Luxe jacuzzi’s van Canadees Cederhout
Het unieke aan een Serena Spa is haar natuurlijke uitstraling door het gebruik van Red Cedar hout. Deze bijzondere houtsoort is geliefd vanwege haar heerlijke geur en prachtige kleurschakeringen. Cederhout heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels, insecten en rottingsverschijnselen waardoor het zelfs onbehandeld tientallen jaren in perfecte staat blijft. Door de open celstructuur heeft Red Cedar ook nog eens een sterk isolerende werking.

Stel uw houten jacuzzi ombouw naar eigen wens samen
Bij Serena Spa is het mogelijk om uw spa volledig naar eigen smaak samen te stellen. Zo heeft u de keuze tussen verschillende kuipkleuren en verschillende kleuren ombouw. De ombouw van een Serena Spa wordt gemaakt van hoge kwaliteit Canadees cederhout. Het voordeel van deze houtsoort is dat de natuurlijke aanwezige oliën ervoor zorgen dat het een duurzaam materiaal is wat tevens waterafstotend werkt.

De cederhouten omkasting is standaard beschikbaar in de kleuren; Naturel, Red Cedar, Greywash en Whitewash. Indien gewenst kan uw spa echter in elke gewenste RAL-kleur gemaakt worden.

Wilt u uw toekomstige spa in een andere kleur uit laten voeren? Of wilt u uw veranda, vlonder, terras, inbouw of verblijf van hetzelfde materiaal laten maken? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.

Jacuzzi op houten vlonder of jacuzzi inbouwen

Wilt u graag een volledige wellness beleving in uw tuin creëren? Bijvoorbeeld door de jacuzzi in de grond te plaatsen of op een houten vlonder te plaatsen. Wij adviseren u graag over de materialen en mogelijkheden. Bij Serena Spa regelen wij uw thuiswellness van A tot Z.
Het ingraven van een spa, maken van een vlonder, monteren van een sauna of aansluiten van een buitendouche behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In onze showroom bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Indien gewenst maakt onze tuinontwerper een volledig ontwerp. En wanneer u enthousiast bent gaan wij aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren in onze showroom.

ONTZORGING VAN A TOT Z

Serena Spa ontzorgt u volledig

Serena Spa ontzorgt u volledig bij het laten inbouwen of installeren van een houten jacuzzi. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een houten jacuzzi? Of wilt u weten of het mogelijk is om een houten jacuzzi in te laten bouwen? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.