Logo Serena spa

Jacuzzi 2 personen

Jacuzzi 2 personen

2 persoons jacuzzi
de Melbourne

Een spa word vaak als een groot bad aangezien, dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Onze jacuzzi de Melbourne is een 2 persoons jacuzzi die met de kleine omvang veel mensen aanspreekt. De Melbourne heeft een afmeting van 155x216x78 cm en is daarmee geschikt voor kleine tuinen, badkamers, balkon of dakterras. In ons blog “Kleine jacuzzi” leest u meer over de spa Melbourne.

Waarom een 2 persoons jacuzzi?

Voordat u een spa aankoopt gaat u eerst kijken naar wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn qua plaatsing van de spa. Het kan dan zijn dat u erachter komt dat er alleen een kleine 2 persoons jacuzzi geplaatst kan worden. Een 2 persoons jacuzzi heeft vaak een langwerpige vorm zodat u languit kan liggen en genieten van de unieke WIRP massage van de Serena Spa. De spa is voorzien van 2 zitplekken en 1 gecombineerde lig plek. Door de efficiënte indeling doet de kleine spa qua massage zeker niet onder ten opzichte van de grotere spabaden. Een jacuzzi 2 persoons heeft 27 RVS massagejets, 3 hoofdsteunen, 1 massagepomp met 2 snelheden, ozonator, cover en een RGB lamp. In iedere spa van Serena zijn er ook veel extra opties mogelijk, denk aan; Led verlichting, automatische waterbehandeling, blower of verschillende materialen als omkasting. In onze showroom hebben we een aantal samenstellingen staan om te bekijken. De 2 persoons jacuzzi is zeer geschikt om samen met je partner heerlijk te genieten van een romantisch moment.

Een ontspannen moment

Jacuzzi voor 2 personen
voor goede gesprekken

We houden dat romantische moment nog even vast, want naast de heerlijke en unieke massage die iedere Serena Spa heeft, biedt onze jacuzzi de Melbourne ook de mogelijkheid om goede gesprekken te voeren, om de toekomst te bespreken, om weer even dichtbij elkaar te komen. Het warme water brengt u lichaam en geest helemaal tot rust en zorgt ervoor dat u de dagelijkse bezigheden even uit uw gedachten wegglijden. Het warme water werkt in combinatie met de massage heel ontspannend voor uw spieren en gewrichten. De 2 persoons jacuzzi zorgt ervoor dat u echt even kunt genieten.

Uitstekende kwaliteit

Alle spabaden van Serena Spa worden met grote zorgvuldigheid gebouwd en geplaats bij onze klanten. Door onze eigen fabriek in Harderwijk kunnen wij deze zorgvuldigheid heel goed waarborgen.
Wij bouwen onze spabaden aan de hand van 3 pijlers:

 • Massage kracht
  Een belangrijk onderdeel van massage in een spabad is het kunnen wisselen van kracht en jets. Iedere lichaam is anders en wenst ook anders gemasseerd te worden. Het unieke van de spabaden van Serena is dat de massage per persoon heel eenvoudig ingesteld kan worden;
  • De grote verscheidenheid aan RVS-jets zijn allemaal uitgevoerd met de combinatie van water en lucht. We noemen dit systeem het water Air Control®-systeem. Met Dit systeem kunt u heel gemakkelijk vanuit de jacuzzi de ideale mix van water en lucht voor een overheerlijke massage regelen. Ook biedt u hiermee de waterstroom van de verschillende plaatsen in de spa. Wilt u dus een krachtige straal dan zet u de lucht toevoer helemaal open of wilt u graag een rustige waterstraal, dan zet u de lucht toevoer dicht of half open.
  • Het onovertroffen WIRP®-control, op basis van 4 verschillende typen jets, staat garant voor een ongeëvenaarde en volledige lichaamsmassage. De uitgebalanceerde samenstelling van de jets per groep zorgen voor een doelgerichte massage van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en voeten. De intensiteit en de richting van de jets stelt u eenvoudig zelf in. U bepaalt of u een stevige of rustige massage wenst. Het instellen hiervan doet u door de jets open of dicht te draaien, met de knoppen op de rand van de spa kunt u de water en luchttoevoer per stoel regelen.
 • Duurzaamheid
  • In tegenstelling tot sommige andere spa leveranciers werken wij enkel met A kwaliteit materialen. Dit komt natuurlijk de kwaliteit te goede maar ook zeker het energieverbruik. Over het energieverbruik van onze jacuzzi verwijs ik u door naar ons blog “wat kost een jacuzzi” hierin wordt tot in detail beschreven wat een spa kost.
  • Al voor de energiecrisis hebben wij veel geïnvesteerd om het meest duurzame spa bad van de wereld te bouwen, dit doen wij door een innovatieve isolatiemethodiek, wij kunnen de jacuzzi aansluiten op een warmtepomp, alle spabaden zijn voorzien van een bodemplaat en we leveren iedere jacuzzi af met een kwaliteitscover.
 • Esthetisch
  • Ook niet geheel onbelangrijk is hoe de spa eruit ziet. Een spa die qua stijl niet past in de tuin wordt vaak “weggedrukt” in een vergeten hoekje van de tuin. Voor extra comfort wilt u de spa het liefst dicht bij het huis of overkapping hebben staan. Bij Serena Spa kunnen wij een jacuzzi ook qua esthetisch aanzicht maken naar de wensen van de klant. Zo heeft u altijd een spa die opgaat in de tuin.
Spa Cambridge

Geen plek te gek

Uw eigen 2 persoons
jacuzzi op uw dakterras

Een jacuzzi 2 personen is ook geschikt om op uw dakterras of balkon te plaatsen. Het draagvermogen voor de spa Melbourne is 500kg per m2. Voor de meeste dakterrassen en balkons is dit geen probleem. In sommige gevallen is het nodig om het dakterras of balkon te verstevigen. Om er achter te komen of het bij u mogelijk is om een 2 persoons jacuzzi op uw dakterras te plaatsen is ons advies om eerst aan de constructeur van uw woning te vragen wat het maxiamale draagvermogen is van uw dakterras of balkon. Vanaf daar kunnen we dan samen met u gaan kijken wat eventueel nodig gaat zijn om het draagvermogen passend te maken voor een Serena Spa Melbourne. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, dus ook bij de aanvraag voor het draagvermogen helpen wij u graag.

Service van Serena Spa

Serena streeft er altijd naar om haar klanten een betere service te bieden dan fabrikanten in het premium segment. Met deze visie voorzien we in de behoeften van klanten en behandelen we klanten op de manier waarop we zelf ook behandeld willen worden.

Van onze klanten maken we graag ambassadeurs zij zorgen namelijk voor een duidelijke en eerlijke feedback waar wij als bedrijf ons op door kunnen ontwikkelen. Om ambassadeurs te creëren betekend dit dat wij de service vanaf het eerste contact tot ver na de oplevering in goede banen moeten leiden, en leren van alle feedback die we krijgen.

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar een 2 persoonsjacuzzi voor bij u in de tuin, op het dakterras of balkon? Onze adviseurs staan u graag te woord!
Neem contact op via onderstaande knop. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.