Serena Spa logo

Jacuzzi 6 personen

Serena Spa

6 persoons jacuzzi

Bij Serena Spa hebben wij in totaal 7 spabaden voor maximaal 6 personen; Chicago (Classic Line), Lugano (Classic Line), New York (Majestic Line), Cambridge (Majestic Line, Edinburgh (Majestic Line), Geneva(Majestic Line) en de Toronto (Majestic Line). Al deze baden hebben een uitgebreide en unieke massage. Met de unieke manier van masseren onderscheiden de Serena spabaden zich van de zo genoemde fun spabaden. In dit blog leest u meer over deze unieke manier van masseren.

Spa Collectie

Waarom een 6 persoons jacuzzi?

De jacuzzi voor 6 personen is zeer geschikt om met het gezin van te genieten. Met een afmeting van 216x216x92, 232x232x96 of 245x245x98 mm is de 6 persoons jacuzzi een royaal bad. Afhankelijk van welk model u kiest heeft de spa 1 of 2 ligplekken, de ronde spa heeft geen ligplekken.

Bent u opzoek naar een spa voor 6 personen dan helpen wij u graag verder. In onze inspiratie showroom hebben wij verschillende modellen staan, ook kunt u – op afspraak- de 6-persoons spa Cambridge testen. 

Jacuzzi Almere kopen

Comfortabele massage

Jacuzzi voor 6 personen
“Een echt massage bad”

In een spa van Serena zit je vanaf de eerste seconde comfortabel, geen gedraai vanwege vervelende drukpunten. Er is veel tijd en aandacht gestoken in het ontwerp van de ergonomische zitplekken. Onze mallen voor de kuipen zijn volledig toegespitst op de West-Europese mens. Het voordeel van de spabaden van Serena Spa is dat de massage per stoel geregeld kan worden, dit maakt dat de spa ook leuk is om met het hele gezin een middag of avond te badderen. De volwassen zetten dan de massage in hun stoel aan en bij de kinderen kan de massage uit of heel licht aan. Voor elk wat wils.
Stroomverbruik isolatie jacuzzi

Met zorg samengesteld

Uitstekende kwaliteit

Alle spabaden van Serena Spa worden met grote zorgvuldigheid gebouwd en geplaats bij onze klanten. Door onze eigen fabriek in Harderwijk kunnen wij deze zorgvuldigheid heel goed waarborgen. Wij bouwen onze spabaden aan de hand van 3 pijlers:
 • Massage kracht
 • Een belangrijk onderdeel van massage in een spabad is het kunnen wisselen van kracht en jets. Iedere lichaam is anders en wenst ook anders gemasseerd te worden. Het unieke van de spabaden van Serena is dat de massage per persoon heel eenvoudig ingesteld kan worden;
  • De grote verscheidenheid aan RVS-jets zijn allemaal uitgevoerd met de combinatie van water en lucht. We noemen dit systeem het water Air Control®-systeem. Met Dit systeem kunt u heel gemakkelijk vanuit de jacuzzi de ideale mix van water en lucht voor een overheerlijke massage regelen. Ook biedt u hiermee de waterstroom van de verschillende plaatsen in de spa. Wilt u dus een krachtige straal dan zet u de lucht toevoer helemaal open of wilt u graag een rustige waterstraal, dan zet u de lucht toevoer dicht of half open.
  • Het onovertroffen WIRP®-control, op basis van 4 verschillende typen jets, staat garant voor een ongeëvenaarde en volledige lichaamsmassage. De uitgebalanceerde samenstelling van de jets per groep zorgen voor een doelgerichte massage van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en voeten. De intensiteit en de richting van de jets stelt u eenvoudig zelf in. U bepaalt of u een stevige of rustige massage wenst. Het instellen hiervan doet u door de jets open of dicht te draaien, met de knoppen op de rand van de spa kunt u de water en luchttoevoer per stoel regelen.
 • Duurzaamheid
  • In tegenstelling tot sommige andere spa leveranciers werken wij enkel met A kwaliteit materialen. Dit komt natuurlijk de kwaliteit te goede maar ook zeker het energieverbruik. Over het energieverbruik van onze jacuzzi verwijs ik u door naar ons blog “wat kost een jacuzzi” hierin wordt tot in detail beschreven wat een spa kost.
  • Al voor de energiecrisis hebben wij veel geïnvesteerd om het meest duurzame spa bad van de wereld te bouwen, dit doen wij door een innovatieve isolatiemethodiek, wij kunnen de jacuzzi aansluiten op een warmtepomp, alle spabaden zijn voorzien van een bodemplaat en we leveren iedere jacuzzi af met een kwaliteitscover.
 • Esthetisch
  • Ook niet geheel onbelangrijk is hoe de spa eruit ziet. Een spa die qua stijl niet past in de tuin wordt vaak “weggedrukt” in een vergeten hoekje van de tuin. Voor extra comfort wilt u de spa het liefst dicht bij het huis of overkapping hebben staan. Bij Serena Spa kunnen wij een jacuzzi ook qua esthetisch aanzicht maken naar de wensen van de klant. Zo heeft u altijd een spa die opgaat in de tuin.
Spa Cambridge

Uw Serena Spa

Uw eigen 6 persoons jacuzzi in uw tuin

Het plaatsen van uw jacuzzi doen wij altijd zelf, zo weten we zeker dat de spa goed geïnstalleerd wordt en heeft u recht op de volledige en ruime garanties. Het is na overleg met de adviseur ook mogelijk om de installatie zelf te doen, hierbij komen wel een aantal garanties te vervallen. Het is ook mogelijk om uw spa te laten inbouwen of onder een verrijdbare vlonder te plaatsen. Wij kunnen uw tuin omtoveren tot een ware Wellness-tuin. Onze adviseurs kijken met u mee naar wat er nodig is om uw tuin tot wellness te maken, of we haken één van onze gerenommeerde partners aan om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten.
Zoutwater Jacuzzi

Premium service

Service van Serena Spa

Serena streeft er altijd naar om haar klanten een betere service te bieden dan fabrikanten in het premium segment. Met deze visie voorzien we in de behoeften van klanten en behandelen we klanten op de manier waarop we zelf ook behandeld willen worden.
Van onze klanten maken we graag ambassadeurs zij zorgen namelijk voor een duidelijke en eerlijke feedback waar wij als bedrijf ons op door kunnen ontwikkelen. Om ambassadeurs te creëren betekend dit dat wij de service vanaf het eerste contact tot ver na de oplevering in goede banen moeten leiden, en leren van alle feedback die we krijgen.

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar van onze spabaden voor bij u in de tuin, op het dakterras of balkon? Onze adviseurs staan u graag te woord!
Neem contact op via onderstaande knop 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.