Logo Serena spa

Jacuzzi Amersfoort
kopen

Amersfoort

Jacuzzi Amersfoort
kopen

Bent u op zoek naar een jacuzzi in Amersfoort? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. Serena Spa levert en installeert jacuzzi’s in Amersfoort en omgeving. Serena Spa is gevestigd in Harderwijk en is daarom goed te bereikbaar vanuit Amersfoort. We plaatsen dan ook met grote regelmaat jacuzzi’s in de omgeving van Amersfoort. Bent u woonachtig in Amersfoort en bent u op zoek naar een nieuwe jacuzzi? Dan nodigen we u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging in onze showroom. Bekijkt u onze collectie liever vanuit huis? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Spa collectie

Verschillende soorten
jacuzzi’s

De collectie van Serena Spa bestaat uit 11 verschillende jacuzzi’s. In onze collectie is dus voor iedere situatie een passende jacuzzi te vinden. Voor de kleinere tuinen, dakterrassen, balkons en compacte ruimtes biedt onze Spa Melbourne de uitkomst. Deze spa kenmerkt zich door de compacte en rechthoekige vorm. Spa Melbourne is geschikt voor 2 personen.

Daarnaast bestaat onze collectie uit 2 ronde jacuzzi’s. Deze ronde jacuzzi’s bieden plaats aan maximaal 6 personen. Door de ronde vorm zijn deze jacuzzi’s uitermate geschikt voor groepen. Tot slot beschikt Serena Spa over 8 vierkante modellen. Deze jacuzzi’s bieden plaats aan 4 tot 6 personen.

Serena Spa heeft dus altijd een passende oplossing voor uw wensen en woonsituatie. Woont u in de oude karakteristieke binnenstad van Amersfoort? Dan kan onze compacte Spa Melbourne de uitkomst bieden. Woont u in een van de nieuwbouwwijken zoals Vathorst en Hooglanderveen, dan heeft u wellicht wat meer ruimte. In dat geval kunnen onze vierkante en ronde jacuzzi’s de uitkomst bieden. Meer weten of informatie ontvangen? Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. 

Jacuzzi Almere kopen

Ontzegging van A tot Z

Advies, plaatsing en
installatie van een
jacuzzi in Amersfoort

Serena Spa ontzorgt u van begin tot einde bij de aankoop van uw jacuzzi. Voor advies op maat komt onze adviseur uit Amersfoort graag bij u langs. Naast een goed advies kunnen wij ook de installatie van de spa verzorgen. Indien gewenst kan de spa met een hijskraan op de juiste plaats worden getild. Onze eigen monteurs zullen de spa vervolgens installeren. Tot slot wordt de service en het onderhoud van de jacuzzi in Amersfoort door eigen monteurs uitgevoerd.
Spa Barcelona

Met zorg samengesteld

Jacuzzi volledig
op maat

Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren. Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa.
Spa Barcelona

Uw Serena Spa

Betrouwbaar en
lokaal

Woont u in de buurt van Amersfoort en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 30 minuten afstand van Amersfoort. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken.

Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.