Serena Spa logo

Jacuzzi Apeldoorn
kopen

Apeldoorn

Jacuzzi Apeldoorn
kopen

Bent u op zoek naar een jacuzzi in Apeldoorn? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. Serena Spa levert en installeert jacuzzi’s in Apeldoorn en omgeving. Serena Spa is gevestigd in Harderwijk en is daarom goed te bereikbaar vanuit Apeldoorn. We plaatsen dan ook zeer regelmatig jacuzzi’s in de omgeving van Apeldoorn. Woont u in Apeldoorn en bent u geïnteresseerd in een nieuwe jacuzzi? We nodigen u graag uit voor een bezichtiging in onze showroom in Harderwijk. Maak hiervoor een afspraak via onze website. Bekijkt u onze collectie liever online? Vraag dan onze gratis brochure aand

Spa collectie

Verschillende soorten jacuzzi’s

De Serena Spa collectie bestaat op dit moment uit 11 verschillende spa’s. Hierdoor is voor iedere situatie en ruimte een passende jacuzzi te vinden. Heeft u een kleinere tuin of wilt u een jacuzzi plaatsen op het dak, dakterras, balkon of een compacte ruimte? Dan biedt Spa Melbourne wellicht de uitkomst. Spa Melbourne is een compacte spa in rechthoekige vorm en is geschikt voor maximaal 2 personen.

Daarnaast bestaat de collectie uit 8 vierkante modellen. Deze jacuzzi’s bieden plaats aan 4 of 6 personen. Tot slot beschikt Serena Spa over 2 ronde jacuzzi modellen. Deze ronde modellen zijn uitermate geschikt voor groepen omdat de zitplaatsen tegenover elkaar zijn geplaatst.

Serena Spa heeft dus altijd een passende oplossing voor uw wensen en woonsituatie. Woont u in de binnenstad van Apeldoorn? Of woont u in een appartement? Dan kan onze compacte Spa Melbourne de uitkomst bieden. Woont u in een van de nieuwbouwwijken of in het buitengebied, dan heeft u wellicht wat meer ruimte. In dat geval kunnen onze vierkante en ronde jacuzzi’s de uitkomst bieden. Meer weten of informatie ontvangen? Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. 

Jacuzzi Almere kopen

Ontzegging van A tot Z

Advies, plaatsing en
installatie van een
jacuzzi in Apeldoorn

Serena Spa neemt u alle zorgen uit handen bij de aankoop van uw jacuzzi. Zo komt onze adviseur uit Apeldoorn graag bij u langs voor advies op maat. Naast een goed advies kunnen wij indien gewenst ook de installatie van de spa verzorgen. Wanneer het nodig is wordt de spa met een hijskraan op de juiste locatie geplaatst. Vervolgens kunnen onze eigen monteurs de spa installeren. Uiteraard kunnen we ook het onderhoud aan de jacuzzi uit handen nemen met onze eigen monteurs uit Apeldoorn.
Spa Barcelona

Met zorg samengesteld

Jacuzzi volledig
op maat

Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren.

Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa. 

Spa Barcelona

Uw Serena Spa

Betrouwbaar en lokaal

Woont u in de buurt van Apeldoorn en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 40 minuten afstand van Apeldoorn. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken. Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.