Serena Spa logo

Jacuzzi in kleine tuin

Goed om te weten

Jacuzzi in kleine tuin?
Bekijk onze compacte spa

Stelt u zich voor u heeft een drukke dag gehad en bent echt toe aan ontspanning. U stapt in een warme jacuzzi en voelt alle stress van uw afglijden. Uw spieren worden gemasseerd door de jets in de spa en u voelt zich daarna als herboren… Dit willen we toch allemaal? Klinkt dit nou als muziek in uw oren maar denkt u dat dit niet mogelijk is omdat u weinig ruimte of een kleine tuin heeft? Dan hebben wij de oplossing zodat u alsnog kunt genieten van een jacuzzi in een kleine tuin.

Kies voor een kleine/mini jacuzzi

Heeft u geen grote tuin of geen tuin maar een balkon en wilt u toch lekker kunnen ontspannen in een jacuzzi? Kies dan voor een mini jacuzzi! In de collectie van Serena Spa is de Melbourne de kleinste jacuzzi. Deze Melbourne spa is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Onze spa past moeiteloos in hoeken, op terrassen of zelfs op balkons, waardoor je een oase van ontspanning kunt creëren in elke buitenruimte.

Onze Melbourne heeft de afmetingen van 155x216x78 cm. Deze compacte spa biedt een geweldige ontspanning. De jets zorgen voor een heerlijke ontspannen massage die u zowel zittend als liggend kunt ervaren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de gecombineerde zitting. Een Serena Spa om trots op te zijn en vooral om regelmatig gebruik van te maken!

Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar een kleine jacuzzi hebben wij de Melbourne aan ons assortiment toegevoegd. Deze kleine jacuzzi kan in veel gevallen ook op een dakterras geplaatst worden.

Om een kleine jacuzzi op uw dakterras te plaatsen is er een draagvermogen van 500kg per m2 nodig, is dit nu nog niet het geval in uw situatie dan zijn er meerdere mogelijkheden om het juiste draagvermogen te kunnen hanteren. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen, wij hebben immers de ervaring. 

Maatwerk

Ook een kleine/mini jacuzzi
is zelf samen te stellen

Het is uiteraard ook mogelijk om onze mini jacuzzi zelf samen te stellen. Zowel de kuipkleur als de soort omkasting/kleur kunt u zelf kiezen. Zo krijgt u een spa naar eigen smaak en die perfect in uw tuinontwerp past. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om deze spa in te laten bouwen. Hiermee valt de jacuzzi prachtig weg in uw tuin of terras.

Hebben wij uw interesse gewekt met deze blog en wilt u meer informatie? Onze adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen voor de installatie tot een maatwerk ombouw voor uw jacuzzi. Wilt u liever een kijkje nemen in onze showroom in Harderwijk? Ook dan zijn we u graag van dienst en bent u van harte welkom! 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.