Logo Serena spa

Energieverbruik

Isolatie

Hoeveel energie
verbruikt een jacuzzi?

Misschien wel het belangrijkste onderscheid tussen de verschillende spa merken is het energieverbruik. En dat is nu net een onderdeel dat u – zeker tegenwoordig – niet wilt negeren.

Een slecht geïsoleerde jacuzzi
Het verschil in energieverbruik tussen een niet- of slecht geïsoleerde jacuzzi en een kwalitatieve jacuzzi kan oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. Zeker met de energieprijzen van tegenwoordig. Natuurlijk is de aanschafprijs een belangrijke overweging, maar goedkoop blijkt in vele gevallen duurkoop. Een goed geïsoleerde jacuzzi verdient zichzelf gegarandeerd binnen 3 tot 5 jaar terug.

We zeggen het niet voor niets, want Serena Spa’s zijn de best geïsoleerde spabaden van Nederland. Dankzij onze unieke full-foam-isolatie, verbruikt een Serena Spa per maand slechts 100 – 150 kWh bij intensief gebruik. En dat is een substantieel verschil met andere merken.

Jacuzzi geïsoleerd

Full-foam isolatie

Met full-foam isolatie wordt de hele binnenzijde van uw spa ingepakt. Niet alleen de kuip maar ook de honderden meters leidingwerk onder uw spa worden hiermee zorgvuldig en volledig geïsoleerd.
Voordelen full-foam isolatie

  • De allerbeste isolatiewaarde en de laagste energierekening.
  • De kuip en al het leidingwerk zijn volledig geïsoleerd.
  • Het leidingwerk wordt ondersteund, waardoor er minder kans is op lekkages.
  • Het warme water geeft geen warmte af aan de omgeving.
Spa Cambridge

Goed geïsoleerd

Isolatie spa door
gevormde bodemplaat

Vanzelfsprekend is een lage omgevingstemperatuur van de jacuzzi een belangrijke reden waardoor de jacuzzi afkoelt. Kou die uit de grond omhoogtrekt is echter ook een belangrijke oorzaak van warmteverlies. Een goede jacuzzi staat daarom niet vlak op de grond maar heeft een voorgevormde bodemplaat. Hierdoor ontstaat er een luchtlaag tussen de grond en de jacuzzi. Alleen het frame van de jacuzzi rust op de grond.

Geen stress! U kunt al tijdens ons kennismakingsgesprek heerlijk achterover gaan zitten. Sterker nog, we raden u zelfs aan bij ons in bad plaats te nemen.

Serena Spa ontzorgt u volledig. Dat begint al met een spetterend ontwerp en eindigt niet voor de inbouw en/ of installatie van uw spabad. Uw jacuzzi wordt in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt.

Contact met Serena Spa
Heeft u een vraag over het plaatsen van een Serena spa, de realisatie van een complete wellness-tuin of de inbouw van een jacuzzi? Neem dan contact met ons op via 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.

Wellness gaat over gevoel, over beleving en daarin zijn beelden en ervaringen van anderen onmisbaar. Om u maximaal te inspireren geven we ieder jaar een eigen magazine uit met de meest aansprekende wellness-oplossingen uit de hele wereld. Wij dompelen u graag onder in de luxe van spabaden aan huis, om vervolgens hard voor u aan de slag te gaan. Durft u de duik in het diepe aan? 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.