Spa Collectie
VOLOP GENIETEN

Jacuzzi laten inbouwen in tuin of terras

Genieten van een ingebouwde jacuzzi in de tuin, op het terras of aan het zwembad? Dat is mogelijk met de op maat gemaakte spa’s van Serena Spa. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen in het proces van het kopen van een spa tot het laten installeren en/of inbouwen van de spa.

VELE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van een jacuzzi in de tuin

Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor een ingebouwde jacuzzi. Een ingebouwde jacuzzi kan op bijna iedere plaats geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een verzonken of half verzonken jacuzzi. Hiermee valt de jacuzzi prachtig weg in uw tuin of terras.

Waarop letten bij het inbouwen van een spa in de tuin of het terras:

Een jacuzzi inbouwen is een specialistische klus. De put moet op maat gemaakt worden, ruim genoeg zijn voor toekomstige service aan de spa, er moet rekening gehouden worden met drainage en ook de waterafvoer, toevoer en elektra dienen voorbereid te zijn.

U hoeft u zich hier gelukkig niet druk om te maken. Onze adviseur komt graag bij u de mogelijkheden bekijken. Wanneer gewenst nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen voor de installatie tot een maatwerk ombouw rondom uw jacuzzi. Uiteraard behoren ook de installatie van een buitenkraan en waterafvoer tot de mogelijkheden.

Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk jacuzzi’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

ERVAAR NOG MEER GEMAK

De voordelen van het laten inbouwen van een jacuzzi

Een ingebouwde jacuzzi heeft verschillende voordelen vergeleken met een normaal geplaatste jacuzzi. Een van de grootste voordelen van het laten inbouwen van uw nieuwe spa is dat u gemakkelijk in de spa kunt stappen. Bij een normaal geplaatste spa is het meestal nodig om gebruik te maken van een opstap. Bij een ingebouwde of half ingebouwde is een opstap meestal niet nodig. U stapt veel eenvoudiger in de spa. Een ander groot voordeel is dat een ingebouwde jacuzzi niet opvalt in uw tuin. U heeft vrij zicht en kijkt niet tegen de jacuzzi aan. Tot slot geeft een ingebouwde spa het gevoel van extra luxe.

MET ZORG SAMENGESTELD

De mogelijkheden van een Serena Spa

Een spa van Serena Spa kan volledig door u worden samengesteld. Daarnaast ontzorgen wij u volledig van ontwerp tot installatie. Tussen het goedkeuren van het ontwerp tot en met het plaatsen in de tuin kunnen wij u alles uit handen nemen.

Zo kunnen wij uw spa aansluiten op de wateraansluiting en het riool, dit om het automatisch te laten vullen en legen van de spa mogelijk te maken. Ook kan er een zandfilter en automatisch doseersysteem aan de spa worden toegevoegd. Hiermee geniet u altijd van kraakhelder en schoon water. Tot slot kunnen wij de volledige ombouw en installatie verzorgen. Denk hierbij aan het maken van de put, vlonder of overkapping.

STRAK EN GEMAK

Een half ingebouwde jacuzzi

Wanneer u liever geen volledig ingebouwde of verzonken spa wilt, dan is het ook mogelijk om de jacuzzi half in te bouwen. Dit betekent dat de jacuzzi voor ongeveer de helft boven de grond uitkomt. Een groot voordeel van een half ingebouwde jacuzzi is dat er gemakkelijk ingestapt kan worden. Belangrijk is wel dat er rekening gehouden moet worden met de bereikbaarheid van de technische onderdelen van de jacuzzi.

MAATWERK

Serena Spa ontzorgd u volledig

Serena Spa ontzorgd u volledig bij het laten inbouwen van een jacuzzi in uw tuin of op uw terras. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een jacuzzi in uw tuin? Of wilt u weten of het mogelijk is om een jacuzzi in te laten bouwen op uw terras? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.