Logo Serena spa

Jacuzzi laten inbouwen
in tuin of terras.

Inbouwen van jouw Serena Spa

De sterkste op
de markt

Genieten van een ingebouwde jacuzzi in de tuin, op het terras of bij uw zwembad? Dat is mogelijk met de op maat gemaakte spa’s van Serena Spa. Wij adviseren u volledig in het ontwerpen van uw tuin tot het installeren en inbouwen van de spa.

De mogelijkheden van een jacuzzi in de tuin
Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor een ingebouwde jacuzzi. Een ingebouwde jacuzzi kan op bijna iedere plaats geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een verzonken of half verzonken jacuzzi. Hiermee valt de jacuzzi prachtig weg in uw tuin of terras.

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden van
een jacuzzi in de tuin

Waarop letten bij het inbouwen van een spa in de tuin of het terras?
Een jacuzzi inbouwen is een specialistische klus. De put moet op maat gemaakt worden en moet ruim genoeg zijn voor toekomstige service aan de spa. Er moet rekening gehouden worden met drainage en ook de waterafvoer, toevoer en elektra dienen voorbereid te zijn. Werk voor vakmensen dus.

Onze adviseur komt graag bij u de mogelijkheden bekijken. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen voor de installatie tot een maatwerkombouw voor uw jacuzzi. Wilt u een complete wellness-tuin creëren? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Maatwerk spabaden
Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk jacuzzi’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Jacuzzi laten inbouwen in tuin of terras

Met zorg samengesteld

De mogelijkheden van
een Serena Spa

Een spa van Serena Spa kan volledig door u worden samengesteld. Daarnaast ontzorgen wij u volledig van ontwerp tot installatie. Tussen het goedkeuren van het ontwerp tot en met het plaatsen in de tuin kunnen wij u alles uit handen nemen.

Zo kunnen wij uw spa aansluiten op de wateraansluiting en het riool, dit om het automatisch te laten vullen en legen van de spa mogelijk te maken. Ook kan er een zandfilter en automatisch doseersysteem aan de spa worden toegevoegd. Hiermee geniet u altijd van kraakhelder en schoon water. Tot slot kunnen wij de volledige ombouw en installatie verzorgen. Denk hierbij aan het maken van de put, vlonder of overkapping.

Een half ingebouwde jacuzzi
Wanneer u liever geen volledig ingebouwde of verzonken spa wilt, dan is het ook mogelijk om de jacuzzi half in te bouwen. Dit betekent dat de jacuzzi voor ongeveer de helft boven de grond uitkomt. Een groot voordeel van een half ingebouwde jacuzzi is dat er gemakkelijk ingestapt kan worden. Belangrijk is wel dat er rekening gehouden moet worden met de bereikbaarheid van de technische onderdelen van de jacuzzi.

Jacuzzi laten inbouwen in tuin of terras

Serena Spa op maat

Maatwerk

Serena Spa ontzorgt u volledig bij het laten inbouwen van een jacuzzi in uw tuin of op uw terras. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een jacuzzi in uw tuin? Of wilt u weten of het mogelijk is om een jacuzzi in te laten bouwen op uw terras? Neem dan contact met ons op via 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.