Logo Serena spa

Jacuzzi Lelystad
kopen

Oersterke 4-laagse kuip

De sterkte op de markt

De basis van onze hoogwaardige spa’s is de extreem sterke kuip. De kuip van een spa heeft namelijk veel te verduren. Honderden liters water in combinatie met variërende temperaturen en chloorwater zijn een continue belasting. Elke Serena Spa is voorzien van deze sterke kuip om te voorkomen dat uw spa gaat vervormen, barsten of lekken. Om deze kwaliteit te garanderen, worden onze kuipen met de hand in onze eigen productiefaciliteit in Harderwijk vervaardigd. Deze bestaan uit een laag acryl, verstevigd met meerdere lagen vinylesterhars en glasvezelpolyester. Met deze hoogte van kwaliteit onderscheiden wij ons van andere spa leveranciers. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze spa’s. Daarom krijgt u bij Serena Spa altijd 10 jaar garantie op de kuip. Uniek in Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak en we laten u zien hoe de kuip van uw spa wordt gemaakt.

Spa collectie

Verschillende soorten jacuzzi’s

De Serena Spa collectie bestaat uit 11 verschillende jacuzzi’s. Met onze uitgebreide collectie is er voor iedere woonsituatie een passende jacuzzi te vinden. Heeft u niet zoveel ruimte of beschikt u enkel over een balkon of dakterras? Dan biedt onze Spa Melbourne wellicht de oplossing. Deze compacte spa is rechthoekig van vorm en biedt plaats aan 2 personen. Hierdoor is Spa Melbourne uitermate geschikt voor compacte ruimtes.

Naast deze compacte spa bestaat onze collectie uit diverse grotere spa’s die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Hiervan zijn 8 modellen uitgevoerd in een vierkante vorm en 2 modellen in een ronde vorm. Aan de hand van uw wensen en woonsituatie kan er dus altijd een passende spa worden geplaatst.

Of u nu in Lelystad ineen appartement of penthouse woont en op zoek bent naar een compacte jacuzzi voor op het dak. Of wanneer u een tuin heeft en op zoek bent naar een 4 tot 6 persoons jacuzzi voor in de tuin. Serena Spa heeft altijd een geschikte oplossing. Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. 

Jacuzzi Lelystad kopen

Ontzegging van A tot Z

Advies, plaatsing en
installatie van een
jacuzzi in Lelystad

Bij de aankoop van uw jacuzzi ontzorgt Serena Spa u volledig. Dit begint bij een advies op maat zodat u de jacuzzi kiest die het beste bij uw wensen en situatie past. Onze adviseur uit Lelystad komt hiervoor graag bij u langs. Ook kunnen wij de volledige installatie van de spa verzorgen. Wordt de spa op een moeilijk te bereiken plek geïnstalleerd? Dan zorgen wij ervoor dat de spa met een hijskraan op de juiste plek getild. Vervolgens kunnen onze eigen monteurs de spa installeren. Uiteraard kunnen we ook de service en het onderhoud van uw jacuzzi in Lelystad volledig uit handen nemen.
Jacuzzi Lelystad kopen

Met zorg samengesteld

Jacuzzi volledig
op maat

Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren. Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa.
Spa Barcelona

Uw Serena Spa

Betrouwbaar en
lokaal

Woont u in de buurt van Lelystad en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 25 minuten afstand van Lelystad. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken.

Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.