Spa Collectie

Jacuzzi Lelystad kopen

Bent u op zoek naar een jacuzzi in Lelystad? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. 
Serena Spa levert en installeert jacuzzi’s in Lelystad en omgeving.

Serena Spa is gevestigd in Harderwijk en daarmee goed bereikbaar vanuit Lelystad. We hebben dan ook al een groot aantal jacuzzi’s in Zwolle en omgeving mogen installeren. Bent u op zoek naar een nieuwe jacuzzi en bent u woonachtig in de Lelystad? Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom. Leest u liever online meer informatie over onze spa’s? Download dan onze gratis brochure.

SPA COLLECTIE

Verschillende soorten jacuzzi’s

De Serena Spa collectie bestaat uit 11 verschillende jacuzzi’s. Met onze uitgebreide collectie is er voor iedere woonsituatie een passende jacuzzi te vinden. Heeft u niet zoveel ruimte of beschikt u enkel over een balkon of dakterras? Dan biedt onze Spa Melbourne wellicht de oplossing. Deze compacte spa is rechthoekig van vorm en biedt plaats aan 2 personen. Hierdoor is Spa Melbourne uitermate geschikt voor compacte ruimtes.

Naast deze compacte spa bestaat onze collectie uit diverse grotere spa’s die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Hiervan zijn 8 modellen uitgevoerd in een vierkante vorm en 2 modellen in een ronde vorm. Aan de hand van uw wensen en woonsituatie kan er dus altijd een passende spa worden geplaatst. 

Of u nu in Lelystad ineen appartement of penthouse woont en op zoek bent naar een compacte jacuzzi voor op het dak. Of wanneer u een tuin heeft en op zoek bent naar een 4 tot 6 persoons jacuzzi voor in de tuin. Serena Spa heeft altijd een geschikte oplossing. Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Ontzorging van a tot z

Advies, plaatsing en installatie van een jacuzzi in Lelystad

Bij de aankoop van uw jacuzzi ontzorgt Serena Spa u volledig. Dit begint bij een advies op maat zodat u de jacuzzi kiest die het beste bij uw wensen en situatie past. Onze adviseur uit Lelystad komt hiervoor graag bij u langs. Ook kunnen wij de volledige installatie van de spa verzorgen. Wordt de spa op een moeilijk te bereiken plek geïnstalleerd? Dan zorgen wij ervoor dat de spa met een hijskraan op de juiste plek getild. Vervolgens kunnen onze eigen monteurs de spa installeren. Uiteraard kunnen we ook de service en het onderhoud van uw jacuzzi in Lelystad volledig uit handen nemen.
MET ZORG SAMENGESTELD

Jacuzzi volledig op maat

Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren. Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa.
UW SERENA SPA

Betrouwbaar en lokaal

Woont u in de buurt van Lelystad en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 25 minuten afstand van Lelystad. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken. 

Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.