Serena Spa logo

Jacuzzi op het dak
laten plaatsen

Volop genieten

Jacuzzi op het dak
laten plaatsen

Volop genieten van een jacuzzi op het balkon, op het dak of dakterras? Serena Spa maakt dit mogelijk en ontzorgd van A tot Z. Heeft u geen tuin of geen ruimte in de tuin? Dan kan een balkon, dak of dakterras een plaats zijn waar u een jacuzzi kunt laten plaatsen. Er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Geen plek te gek

Is het mogelijk om
een jacuzzi op het
dak te plaatsen?

De meest gestelde vraag is of het mogelijk is om een jacuzzi op het dak of balkon te laten plaatsen. Het antwoord is relatief simpel; een jacuzzi plaatsen kan altijd maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

Waarop letten bij installatie van een spa op het dak of balkon:

  • Gewicht van de spa en de constructie van het dak of balkon
  • Stroomaansluiting
  • Watertoevoer en afvoer
  • Mogelijkheid voor een hijskraan

Gelukkig hoeft u zich hier allemaal niet druk om te maken. Onze adviseur komt graag bij u de mogelijkheden bekijken. Wij nemen alles voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen voor de installatie van uw jacuzzi tot een maatwerk ombouw rondom uw jacuzzi. Ook de installatie van een buitenkraan of waterafvoer behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw spa middels een hijskraan op het balkon of dak wordt geplaatst.

Bel ons op 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat vrijwel alles mogelijk is. 

Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk jacuzzi’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Jacuzzi op het dak laten plaatsen

Breed assortiment

Welke jacuzzi is geschikt
voor op het dak?

Het meest gangbare model van Serena spa voor op het dak of balkon is de Melbourne. Dit model is compact en weegt minder dan 1000 kg wanneer deze volledig gevuld is met water. De Melbourne is relatief klein en daarmee geschikt voor een compacte ruimte, heeft een lage instap en is uitgerust met een gecombineerde zitting. Uiteraard zijn ook onze andere modellen spa’s zeer geschikt voor installatie op het dak. De enige voorwaarde is dat er voldoende ruimte en voldoende draagkracht in de constructie aanwezig is. Al onze spa’s worden op maat gemaakt, waardoor wij een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Om deze reden geven wij 10 jaar garantie op de kuip van uw spa.

Jacuzzi op het dak laten plaatsen

Vele mogelijkheden

Stel uw eigen
jacuzzi samen

Onze spa’s worden op maat gemaakt. Om deze reden zijn er verschillende opties voor de kleur van de kuip, de kleur van de ombouw en de kleur van de cover. Ook zijn er extra opties en accessoires om uit te kiezen om uw droom spa samen te stellen.

Extra opties bij een jacuzzi op het dakterras

U kunt uw nieuwe spa gemakkelijk uitrusten met extra opties. Denk hierbij aan een cover op maat om minder warmte te verliezen en vuil te weren uit de spa, een coverlift zodat u de cover niet zelf hoeft te tillen of een bijpassende trap, om gemakkelijk de spa in te stappen. Ook kunnen wij uw spa voorzien van automatische waterbehandeling.

Serena Spa ontzorgd u volledig

Serena Spa ontzorgd volledig bij het installeren van een jacuzzi op het dak, dakterras of op het balkon. Na het aanschaffen van een spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een jacuzzi op uw dak? Of wilt u weten of het mogelijk is om een jacuzzi op uw balkon te plaatsen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.