Serena Spa logo

Jacuzzi Zwolle
kopen

Zwolle

Jacuzzi Zwolle
kopen

Bent u op zoek naar een jacuzzi in Zwolle? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. Serena Spa levert en installeert jacuzzi’s in Zwolle en omgeving. Serena Spa is gevestigd in Harderwijk en goed bereikbaar vanuit Zwolle. We hebben dan ook al vele jacuzzi’s in Zwolle en omgeving mogen plaatsen. Bent u op zoek naar een nieuwe jacuzzi en bent u woonachtig in de Zwolle? Dan nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Leest u liever vanuit huis meer informatie over onze spa’s? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Spa Collectie

Verschillende soorten
jacuzzi’s

Serena Spa beschikt over een collectie van 11 verschillende jacuzzi’s. Hierdoor is er voor iedere situatie een passende jacuzzi te vinden. Zo is onze Spa Melbourne uitstekend geschikt voor kleinere tuinen, dakterrassen, balkons en compacte ruimtes. Deze spa biedt ruimte aan 2 personen en heeft een rechthoekige vorm.

Daarnaast beschikken we over 8 verschillende modellen in vierkante vorm. Deze modellen bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Tot slot beschikken we over 2 ronde jacuzzi’s. Deze jacuzzi’s bieden allebei plaats aan 6 personen.

Of u nu in de binnenstad van Zwolle woont en op zoek bent naar een compacte jacuzzi op het dak. Of wanneer u in Stadshagen woont en op zoek bent naar een 4 persoons jacuzzi in de tuin. Serena Spa heeft altijd een geschikte oplossing. Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Jacuzzi Almere kopen

Ontzegging van A tot Z

Advies, plaatsing en
installatie van een
jacuzzi in Zwolle

Bij de aankoop van uw jacuzzi ontzorgt Serena Spa u van begin tot einde. Voor een advies op maat kan onze adviseur uit Zwolle ook bij u thuis langskomen. Naast een goed advies verzorgen wij ook de installatie van de spa. Eventueel wordt de spa met een hijskraan naar de juiste plek getild en door onze eigen monteurs geïnstalleerd. Ook de service en het onderhoud van de jacuzzi in Zwolle wordt door onze eigen monteurs verzorgd.

Jacuzzi volledig op maat

Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren.

Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa.

Betrouwbaar en lokaal

Woont u in de buurt van Zwolle en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 30 minuten afstand van Zwolle. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken.

Bel ons op 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.