Serena Spa logo

Voordelen van een spa

Een spa heeft vele voordelen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal van deze voordelen voor u op een rijtje gezet.

1. Een spa zorgt voor ontspanning
Na een drukke of stressvolle dag wilt u zo snel mogelijk uw lichaam en geest weer tot rust brengen.
De jets zorgen voor een heerlijke massage waardoor de spieren ontspannen en de gewrichten kunnen ontlasten. De aangename watertemperatuur maakt dit alles nog intenser waardoor u alle stress van de dag even geheel los kan laten.

2. Gesteldheid
Warm water, massagejets maar ook de verlichting, het zijn allemaal onderdelen die u helpen te genieten. Door de verschillende kleuren word de beleving pas echt compleet.
Lees in dit blog meer over kleurentherapie.

3. Geschikt voor iedereen
Een spa is leuk voor jong en oud! Kinderen vinden het heerlijk om na een drukke schooldag met vriendjes en vriendinnetjes even het hoofd leeg te maken en te spetteren.
Voor ouderen is het juiste een heerlijk massage bad voor de nodige ontspanning of ter verlichting van de spieren en gewrichten.

4. Goed voor gewrichten en spieren
Over spieren en gewrichten gesproken.. steeds meer mensen hebben er last van. De oorzaken hiervan kunnen uiteenlopen: van spierpijn na het intensieve sporten tot reumatische aandoeningen.
Een spa kan u helpen om hieraan verlichting te bieden. Ook hier komt dit weer door de massage en het warme water.
Tip: een Serena spa word van A tot Z zelf gebouwd in de fabriek in Harderwijk, hierbij vinden wij het heel belangrijk om een echt massage bad te bouwen, zodat onze spa ook echt de verlichting kan bieden die u nodig heeft.

5.Weinig onderhoud
Het verhaal gaat dat een spa heel veel onderhoud nodig heeft, dit is echt een fabel. Natuurlijk is het belangrijk dat u de spa onderhoud en dat u hier hygiënisch mee omgaat, maar dat is helemaal niet zo veel werk als u misschien zal denken. Een kwalitatieve spa kan goed onderhouden worden door bijvoorbeeld een aquafinesse pakket in combinatie met een juist filtersysteem. Het onderhoud kan zelfs geheel automatisch gedaan worden. In dit blog leest u alles over het onderhoud van onze spabaden.

6. Altijd op juiste temperatuur – met bediening van een app
Een spa is in tegenstelling tot een hottub altijd op de juiste temperatuur. Wanneer u het spontane idee krijgt om even te gaan ‘badderen’ kunt u direct in uw spa stappen.
Een spa van Serena kunt u ook bedienen via een app. Zo kunt u de temperatuur van uw spa altijd wijzigen vanuit uw fauteuil in huis of kunt u uw spa makkelijk in vakantiemodus zetten.

7. Mooie uitstraling
Het is ook zeker niet onbelangrijk om een spa te kopen die een echte eyecatcher is in uw tuin. Misschien heeft u nu een vergeten hoekje in de tuin waar nu niets meegedaan word, dan is een spa een mooie opvulling van deze hoek zodat u uw complete tuin kan benutten.
TIP: een spa van Serena word op maat voor u gemaakt. Zo krijgt u een unieke spa compleet afgestemd op uw wensen en stijl.

Zoals u leest zijn er vele voordelen voor een eigen spa te bedenken. Bent u positief verrast door de vele voordelen van een spa? Wij helpen u graag verder om een spa te vinden die volledig bij uw wensen past.

We verwelkomen u graag in onze showroom.

Kleurentherapie in een spa.

Waarom zit er kleurentherapie in een spa hoor ik u denken. De kleuren kunnen uw lichaam en geest stimuleren. In combinatie met het warme water en de massagejets kan kleurentherapie bijdragen aan het veranderen van uw stemmingen en celregeneratie.

Rood: Verhoogt fysieke energie, vitaliteit, weerstand, spontaniteit, stabiliteit en passie.
Oranje: Stimuleert creativiteit, productiviteit, plezier, optimisme, enthousiasme en het uiten van emoties.
Geel: Verhoogt vrolijkheid, humor, intelligentie, logica en creativiteit.
Groen: Ondersteunt balans, harmonie, communicatie, sociaal karakter en aanvaarding.
Blauw: Verhoogt kalmte, vriendelijkheid, innerlijke vrede, diepgang in emoties en toewijding.
Paars: Stimuleert intuïtie, verbeeldingskracht, meditatie en artistieke kwaliteiten.
Wit: Onderzoek toont aan dat het witte licht van de kleurentherapie het Vitamine D niveau verhoogt. 

Afspraak maken

Marjon staat voor u klaar
Meer vragen over dit onderwerp?
Neem contact met mij op!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.