Serena Spa logo

Maatwerk spa

Serena Spa

Maatwerk spa

Eenmaal opzoek naar een spa komt u er al snel achter dat er heel veel aanbod is in de markt. Iedere leverancier heeft zijn eigen verhaal en werkwijze. Door de bomen ziet u het bos niet meer. Welk bedrijf sluit dan het beste aan op uw wensen? U zoekt een bedrijf met kwaliteitsproducten, met specialisten die in alles meedenken en die maatwerkoplossingen mogelijk maken. U zoekt naar Serena Spa!

Maatwerk

Een spa op maat

Het perfecte plaatje en ultieme ontspanning, dat willen we allemaal. Met de wellness op maat van Serena Spa wordt uw droom werkelijkheid.
De spa’s van Serena hebben een stijlvol, karakteristiek design. Een Serena Spa kan volledig naar wens worden samengesteld met een ruime keuze in kleuren en materialen. Wilt u uw spa in dezelfde kleur als uw buitenkeuken? Of wilt u uw spa bekleden met het mozaïek van uw zwembad. Een Serena Spa kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. Van een strakke composiet ombouw tot een maatwerk ombouw met een geïntegreerd tuinmeubel. Wij denken met u mee van ontwerp tot realisatie.
Om u een beeld te geven van de materialen en mogelijkheden heb ik hieronder een greep uit ons assortiment geformuleerd:

Omkasting:
– Red ceder (in verschillende kleuren)
– Ayous
– Thermisch gemodificeerd vuren
– Mozaïek
– Composiet (in alle RAL kleuren)
– Aluminium (verschillende kleuren)
– Gemmglass (verschillende patronen en kleuren)
– Eigen invulling | Heeft u zelf een idee qua materiaal soort, wij gaan kijken wat er mogelijk is!

Kuipkleuren:
– White
– Marble
– Opal Oyster
– Opal Midnight

Waterbehandeling:
– Standaard behandeling op basis van chloor
– Automatische waterbehandeling
– Aquapure technologie

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste materialen en mogelijkheden hebben wij een prachtige inspiratie showroom gerealiseerd. In onze showroom kunt u veel materialen bekijken. Samen met één van onze ervaren adviseurs stellen wij de perfecte maatwerk jacuzzi voor u samen. 

Jacuzzi kopen

Complete Wellness-tuin

Maatwerk wellness

Na corona zien we dat mensen meer in de tuin investeren. Nadat we met zijn alle in isolatie moesten zijn we onze tuin meer gaan waarderen. Door de lange dagen thuis hadden we tijd genoeg om te bedenken hoe onze droom tuin eruit zou zien. Met deze reden hebben wij ook andere wellness gerelateerde producten aan ons assortiment toegevoegd, denk hierbij aan;

– Sauna’s
– Zwembaden
– Hottubs
– Overkappingen
– Buitendouches
– Jacuzzi op maat

Kortom, alles om uw complete wellness-tuin vorm te geven!
Voor meer informatie rondom de aanleg van een complete wellness-tuin en overige wellness op maat maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

Maak hier uw afspraak voor persoonlijk advies. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.