Logo Serena spa

Maatwerk Design

Speciaal voor jou

Serena Spa is specialist in maatwerk wellness. Van spa’s voor commerciële verhuur tot het ontwerpen en realiseren van uw volledige wellnesstuin, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. De spa’s van Serena hebben een stijlvol, karakteristiek design en kunnen volledig naar wens worden samengesteld met een ruime keuze aan kleuren en materialen. Wilt u uw spa in dezelfde kleur als uw buitenkeuken? Of wilt u uw spa bekleden met het mozaïek van uw zwembad? Een Serena Spa kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. Van een strakke composietombouw tot een maatwerkombouw met een geïntegreerd tuinmeubel, wij denken met u mee van ontwerp tot realisatie.

Maatwerk

Onze definitie van maatwerk

Betekenis Serena Spa Maatwerk
“Het proces om de ideale oplossing (product/ontwerp) te vinden die perfect aansluit bij de individuele wensen en eisen van de klant. Serena kan dus ook met een standaardoplossing komen en toch maatwerk leveren, zolang dit past bij de wensen en eisen van de klant.”

Bij Serena Spa geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Onze focus ligt niet alleen op standaardoplossingen, maar op het creëren van unieke en exclusieve spa-ervaringen die aansluiten bij de levensstijl van onze klanten.

Vrijheid en creativiteit
Onze maatwerkoplossingen gaan verder dan alleen de afmetingen van de jacuzzi. We bieden ook de mogelijkheid om uw spa volledig te laten inbouwen in uw tuin of wellnessruimte. Dit geeft een tuinarchitect alle vrijheid om creatief te zijn met het ontwerp. Zo wordt de spa vaak naadloos geïntegreerd door bijvoorbeeld dezelfde soort tegels te gebruiken op de zijkant van de spa als in de rest van de tuin. Dit zorgt voor een prachtig samenhangend geheel.

Wij werken nauw samen met tuinarchitecten, hoveniers en installateurs om maatwerk wellnesstuinen te realiseren. Onze expertise in projectmanagement zorgt ervoor dat elk aspect van uw maatwerk wellnessproject soepel verloopt, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Door deze hechte samenwerking kunnen we garanderen dat elk detail perfect op elkaar is afgestemd.

Tijdens het ontwerpen van een maatwerk wellnesstuin houdt de tuinarchitect rekening met verschillende factoren, zoals de oriëntatie van uw tuin, de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Strategisch geplaatste planten en bomen zorgen voor privacy, terwijl waterpartijen een kalmerend effect toevoegen. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een harmonieuze en uitnodigende ruimte te creëren waarin u volledig kunt ontspannen en genieten. We streven ernaar om een unieke wellnesstuin te realiseren die perfect aansluit bij uw levensstijl zodat uw buitenruimte een oase van rust en luxe wordt.

Luxe en exclusiviteit
Bij Serena Spa streven we ernaar om een ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft. Onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om u een gevoel van luxe en exclusiviteit te geven, terwijl ze ook praktisch en duurzaam zijn. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een persoonlijke wellnessruimte die perfect aansluit bij hun levensstijl en behoeften. We nodigen u uit om samen met ons uw droom wellnesservaring te creëren. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.