Serena Spa logo

Maatwerk
spa's

Speciaal voor jou

Maatwerk
Design

Serena Spa is specialist in maatwerk wellness. Van spa’s voor commerciële verhuur tot het ontwerpen en realiseren van uw volledige wellnesstuin. Serena Spa maakt uw dromen waar. De spa’s van Serena hebben een stijlvol, karakteristiek design. Een Serena Spa kan volledig naar wens worden samengesteld met een ruime keuze in kleuren en materialen. Wilt u uw spa in dezelfde kleur als uw buitenkeuken? Of wilt u uw spa bekleden met het mozaïek van uw zwembad. Een Serena Spa kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. Van een strakke composiet ombouw tot een maatwerk ombouw met een geïntegreerd tuinmeubel. Wij denken met u mee van ontwerp tot realisatie.

Maatwerk

Vlonder, inbouw of wellnesstuin

Bij Serena Spa ontzorgen we u van A tot Z. Wilt u uw spa ingraven in het terras of een mooie vlonder om uw spa laten aanleggen? Of wilt u uw tuin omtoveren tot een wellnesstuin met sauna en buitendouche? Wij denken met u mee van ontwerp tot realisatie.

Automatische waterbehandeling

U heeft een jacuzzi om te ontspannen en even te ontsnappen aan de hectiek van de dag. Dan wilt u geen extra werk aan uw jacuzzi hebben. Standaard dient het water in uw spa wekelijks gedesinfecteerd en regelmatig vervangen te worden. Met een automatisch waterbehandelingssysteem heeft u hier geen omkijken meer naar. De spa neemt al het werk voor u uit handen.

Liever geen spa met chloorwater? Met ons innovatieve zoutmembraansysteem creëren wij water van drinkwaterkwaliteit. Uw spawater is hiermee volledig vrij van chemicaliën.

Jacuzzi voor commerciële verhuur

Een jacuzzi voor commerciële verhuur brengt veel voor- en nadelen met zich mee. Door een jacuzzi te plaatsen in uw B&B, privésauna of vakantiewoning kunt u uw omzet flink verhogen. Anderzijds brengt dit extra kosten voor het onderhouden van de spa met zich mee. Om te voldoen aan de geldende wetgeving dient u de waterkwaliteit in uw spa dagelijks te meten, regelmatig het water te verversen en een logboek bij te houden.

Serena Spa lost al deze problemen voor u op. Wij maken whirlpools op maat zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunnen we het water in uw spa automatisch verversen, de waterkwaliteit automatisch op pijl houden en werken onze slimme systemen met een geautomatiseerd logboek. Onze adviseurs geven u graag advies op maat.

Maatwerk jacuzzi of spa

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.