Majestic Line

Majestic Line

Design spabaden
met karakter

De Majestic Line van Serena Spa bestaat uit een zevental majestueuze spabaden met elk hun eigen karakter. Kiest u voor compacte luxe of voor onbegrensde gezelligheid of gaat u liever voor de therapeutische of full body massagebeleving? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zit uw ideale Spa van Serena er niet bij, dan leveren we uw bad helemaal op maat vanuit onze werkplaats in Harderwijk.

U herkent onze spa’s aan het stijlvolle, karakteristieke design. Iedere Serena spa wordt per definitie volledig naar wens samengesteld. Wilt u een spa in dezelfde kleur als uw buitenkeuken? Of wilt u de ombouw laten bekleden met het mozaïek van uw zwembad. Wij gaan graag voor u aan de slag. Van een strakke composiet ombouw tot een maatwerk ombouw met een geïntegreerd tuinmeubel. Wij denken met u mee van ontwerp tot de realisatie op locatie. 

Spa Barcelona

Spa Barcelona

Lees meer

Spa New York

Spa New York

Lees meer

Spa Porto

Spa Porto

Lees meer

Spa Cambridge

Spa Cambridge

Lees meer

Spa Geneva

Spa Geneva

Lees meer

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.