Logo Serena spa

Massagekracht

Ontspannen

Massagekracht

Iedereen die een zoektocht naar een jacuzzi start komt er al snel achter dat er veel bij komt kijken. Zo moet u letten op de indeling, de energiezuinigheid en de bouwwijze van de jacuzzi. Maar wat minstens zo belangrijk is: de massagekracht die de ingebouwde jets voortbrengen.

Een goede jacuzzi heeft een therapeutische werking voor uw lichaam en geest. De combinatie van warm water, bubbels en massage creëren een uniek samenspel waar geen therapeut aan kan tippen. Door de waterdruk wordt uw lichaam grotendeels gewichtloos wat ervoor zorgt dat uw spieren en gewrichten volledig ontspannen. De warmte van het water zorgt ervoor dat uw bloedvaten zich openen en uw hartslag en bloedsomloop versnellen. Dit creëert de optimale omstandigheden om uw spieren los te masseren waardoor de afvalstoffen in uw lichaam afgevoerd worden. Een half uur massage vermindert klachten als stress, rug- en nekklachten, artrose, artritis en fibromyalgie.

Multi level seating

Een belangrijke voorwaarde voor een goede massage is een goed gevormde, ergonomische zit in uw jacuzzi waarbij uw spieren rusten tegen de massagejets.

Dankzij onze ergonomische multi level seating is er voor elk postuur een comfortabele zit. Dat maakt dat een Serena Spa comfortabel is voor mensen van alle lengtes. Of uw voorkeur uitgaat naar volledig onder water zitten, languit liggen of een pauze nemen om af te koelen; in onze spa’s heeft u altijd een stoel die past bij uw wensen. 

Wellness Hydromassage

WIRP massage

In elke Serena Spa is een WIRP hydromassage systeem geïnstalleerd. Dit is een systeem van hydrojets die u grotendeels zelf kunt samenstellen. Dit WIRP systeem bestaat uit vier type hydrojets (Wervel, Impact, Roto en Pressie) die ieder een andere functie hebben. Deze hydrojets zijn allemaal uitwisselbaar en kunnen naar uw wens worden ingedeeld. We lichten de verschillende jets hieronder kort toe.

Wervel Jet
Heeft u last van uw rug en/of schouders? Dan is deze jet ideaal om te gebruiken in de zitting of ligging. Met twee krachtige stralen in een draaiende beweging heeft u een uitstekende massage voor uw rug.

Roto Jet
Heeft u pijn in voeten, benen of rug? De roto Jet is een rustig masserende straal die mild is voor uw spieren.

Impact Jet
Net als de Roto Jet biedt de Impact Jet een massage voor rug, benen of voeten. Deze Impact Jet is alleen een stuk krachtiger dan de Roto Jet wat resulteert in een stevigere massage.

Pressie Jet
De Pressie Jet is gemaakt om de doorbloeding te kunnen verbeteren. Het is een algemene massage die geschikt is voor het hele lichaam. 

Massagekracht

Vele mogelijkheden

Regelbare
massagekracht

Als u met meerdere personen gebruik maakt van de jacuzzi kan het zo zijn dat er verschillende wensen zijn wat betreft de massages. Waar de een misschien behoefte heeft aan een stevige massage geniet de ander liever van een rustige massage. Gelukkig is de massage in een Serena Spa volledig aan te passen aan uw wensen. In elke stoel kunt u afzonderlijk kiezen om de massage aan of uit te zetten.

Dankzij massage pompen met meerdere frequenties kunt u de massage op zowel een rustige als stevige massage instellen. De hoeveelheid water en lucht die uit de jets komt kunt u ook zelf regelen. Zo bepaald iedere inzittende zelf wat ze prettig vinden. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.