Serena Spa logo

Opties en accessoires

Airblower met 10 luchtjets

Een weldadige bubbelervaring en optimale ontspanning voor iedereen. Deze airblower van Serena kunt u individueel inschakelen en past u eenvoudig aan uw wensen aan. Het is waarschijnlijk geen verrassing dat er verschil is tussen verschillende bubbels. Toch lichten we de werking en meerwaarde van onze airblower graag toe. Deze airblower zorgt voor een ontspannend effect tijdens uw spasessie en misschien nog wel belangrijker zorgen ze voor gezelligheid.  De 10 distributiepunten zijn zorgvuldig verdeeld in uw spa, u beleeft uw spa als nooit tevoren.

Serena Spa past in haar baden een airblower toe die de helft minder energie gebruikt dan haar concurrentie doet, de ideale airblower voor iedere spa. Bovendien wordt de lucht verwarmd, waardoor uw spawater niet afkoelt. Met 10 luchtjets, verdeeld over de complete spa garanderen we een optimale spabeleving. De kracht van de massagejets blijft onveranderd, door de airblower voelt de massage echter comfortabeler aan.

Deze airblower zorgt voor optimaal, persoonlijk comfort. Waarbij de stille werking helpt bij het creëren van een spabeleving die ertoe doet.

Wilt u de voordelen van de airblower van Serena Spa eerst een zelf ervaren? Geen probleem. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze showroom.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.