Serena Spa logo

Opties en accessoires

Bijpassende trap

Met een luxe spa van Serena wilt u niet besparen op het gebruiksgemak of de uitstraling. Een trap die net als de ombouw en de kuip past bij uw woning en tuin is wat ons betreft een must. We bieden dan ook verschillende mogelijkheden voor een stijlvolle bijpassende trap. Zowel voor de ronde spa’s als voor de rechthoekige modellen.

Een spa ervaring moet vanaf de gedachte tot aan de uitvoering vooral geen stress met zich meenemen. We willen u zoveel mogelijk ontzorgen, juist omdat een spa die functie heeft. Nog een paar stappen en u kunt verdiend genieten van uw eigen spa. Geen gedoe met instappen, met een cederhouten spa-trap in de juiste stijl houdt u het volledig veilig.

Bij Serena Spa bieden we u meerdere mogelijkheden voor uw spa, zowel voor uw ronde Geneva of Lugano spa als voor een rechthoekige spa zoals de Barcelona, de Porto en de Cambridge. Beide uitvoeringen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn precies afgestemd op de ombouw van uw spa.

Cederhouten trapje, twee treden, rond
Trapje van cederhout met twee treden voor een ronde spa. Leverbaar in de kleuren Natural, White wash, Grey wash en Red Ceder.

Op aanvraag leverbaar in afwijkende kleuren.

Cederhouten trapje, twee treden, recht
Trapje van cederhout met twee treden voor een rechthoekige spa. Leverbaar in de kleuren Natural, White wash, Grey wash en Red Ceder.

Op aanvraag leverbaar in andere materialen en in kleur naar wens.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.