Serena Spa logo

Opties en accessoires

Coverlift

Met een coverlift van Serena bent u zeker dat uw spa cover door één persoon kan worden bediend. Dus ook wanneer u lekker in uw eentje wilt genieten van een overheerlijke spasessie hoeft u zich geen zorgen te maken over het verwijderen van de cover. De coverlift zorgt voor het eenvoudig in- en uitklappen van uw spa cover.  Serena Spa zorgt voor de montage op of naast uw spa.

U zit niet te wachten op allerlei vervelende handelingen. Het moet geen moeite kosten vandaag. U wilt alleen genieten. Niet voor niets maken wij het zo eenvoudig mogelijk.

Serena voert in haar assortiment een 3-tal coverliften. Coverliften die we met al onze ervaring van harte aanbevelen. Deze liften zorgen voor het eenvoudig in- en uitklappen van de cover en zijn simpelweg door één iemand te bedienen. Zeker naar mate de cover zwaarder en groter wordt, is een lift aan te raden. Waarom zou u het moeilijker maken dan het is?

Kunnen we u helpen bij uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak in de showroom voor een demonstratie.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.