Serena Spa logo

Opties en accessoires

Silk treatment

De fontein van de eeuwige jeugd is misschien een tikkeltje overdreven, maar met een silk treatment komt u wel heel dicht bij die aantrekkelijke verjonging. Silk treatment is een revolutionaire techniek op het gebied van huidverzorging. Uw lichaam wordt getrakteerd op een zuurstofbehandeling waardoor geïrriteerde, vermoeide en verouderde huid hersteld wordt. Met deze techniek worden miljarden kleine, bijna onzichtbare zuurstof belletjes in het spawater ingebracht. Door deze sensatie worden kleine rimpels en onregelmatigheden verminderd en voelt uw huid zijdezacht aan.

Serena Spa biedt u de mogelijkheid nog intenser te genieten van uw spa. Niet voor niets leveren we ieder spa op maat. Dat vertaalt zich niet alleen in de uitstraling, maar ook in de beleving in het bad.

De zuurstofrijke microbubbels van een silk treatment voelen weldadig en maken uw spabeleving onovertroffen. Uw huid voelt na afloop letterlijk zijdezacht aan. Bovendien krijgt de verouderde huid met deze revolutionaire zuurstofbehandeling haar jonge uitstraling weer terug. De microbubbels reinigen tot diep in de poriën en ontdoet de huid van alle onzuiverheden. Dit heeft bovendien een positief effect op de bloedcirculatie en helpt tegen verschillende huidaandoeningen.

De voordelen op een rijtje

  • Maximale ontspanning van het lichaam
  • Verzorgt en reinigt de huid
  • Herstelt de verouderde huid
  • Helpt de symptomen van huidaandoeningen te voorkomen

Wilt u uw spabeleving nog meer waarde geven? Dan is de Serena Spa Silk Treatment een absolute aanrader. Wij adviseren u graag over deze innovatieve hydrotherapie in onze showroom.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.