Serena Spa logo

Opties en accessoires

Warmtepomp

Een constante temperatuur van uw spa, dat is behalve comfortabel, energiezuinig ook milieuvriendelijk. De geavanceerde techniek van onze warmtepomp zet lucht uit de omgeving om naar bruikbare energie. Daarbij is de warmtepomp veel zuiniger dan traditionele warmtesystemen. U bespaart gemiddeld 60-70% aan energiekosten. U kunt optimaal ontspannen, zonder u druk te maken over de kosten voor energie. De lange levensduur zorgt bovendien voor een minimale ecologische voetafdruk.

Kenmerken en voordelen van het Serena warmtepompsysteem
De geavanceerde warmtepomp die geïnstalleerd wordt door Serena is een zeer krachtige warmtepomp voor uw spa met een aantal grote voordelen ten opzichte van de concurrentie. In tegenstelling tot andere spa-warmtepompen op de markt, werkt dit systeem uitstekend bij lage temperaturen van -20ºC/-4ºF. Dit betekent dat u ook in de herfst en winter optimaal gebruik kunt maken van uw spa.

De compressor met variabele snelheid en slim algoritme zorgt voor een constante spatemperatuur, zonder dat u er mee bezig hoeft te zijn. Deze warmtepomp beschikt dan ook over een energie-efficiëntie (COP) van wel 5 tot 10 keer die van een traditionele spa-verwarming en dat merkt u in de energierekening.

Het geluidsniveau bij de warmtepomp in volle werking is minder dan 50dBA en dat maakt dit systeem extreem stil. Geen vervelende geluiden dus die de rust verstoren.

De warmtepomp beschikt over een aantal geavanceerde functies die u maximale controle geven over de temperatuur van uw Serena spa. Met de H2O- en H3-functies regelt u eenvoudig de temperaturen past u deze snel aan op uw persoonlijke voorkeur. De slimme diagnosefunctie spoort eventuele problemen snel op, zodat u op tijd actie kunt ondernemen.

Kortom, wij staan volledig achter deze technisch zeer hoogwaardige warmtepomp. Een stille en betrouwbare kracht, duurzaam in alle opzichten en nog energiezuinig ook.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.