Serena Spa logo

Opties en accessoires

Waterlijnverlichting

Serena Spa brengt verlichting. Niet alleen lichamelijk, maar ook letterlijk. Met een Serena waterlijnverlichting creëert u uw eigen persoonlijke sfeer, de perfecte wellness-ervaring. Zeker in de avonduren zorgt de juiste verlichting voor extra gezelligheid, maar ook voor een eyecatcher vanaf het terras of vanuit de woning tijdens het gebruik. Welke kleur past het beste bij uw spabeleving?

De LED-waterlijnverlichting van Serena Spa wordt door ons installatieteam aangebracht tijdens de fabricage van uw spa. Het gebruik is eenvoudig via het bedieningspaneel in te regelen.

Wist u dat kleuren veel invloed hebben op onze fysieke conditie en het geestelijk evenwicht? Elke kleur heeft een ander effect. U kunt de kleuren van uw waterlijnverlichting eenvoudig zelf instellen via de display van uw spa. U kunt bijvoorbeeld een vaste kleur kiezen, maar het is ook mogelijk de kleuren over te laten lopen of een party-stand te kiezen waarbij de verlichting knippert. Misschien niet geschikt voor een rustige spasessie, maar voor een bbq of een feestje thuis kan het zomaar geschikt zijn.

Voor de keuze van de kleuren is het interessant om eens in de psychologie van kleuren te duiken. Zo straalt de kleur geel plezier en geluk uit, geel geeft een warm gevoel. Blauw is de kleur van de zee en de lucht, lekker fris en gezond. Groen is de kleur van genezing en van de natuur, groen zorgt vooral voor rust. En dan heb je nog rood, wat zorgt warmte en opwinding.

Met de LED-waterlijnverlichting van Serena Spa kiest u zelf de sfeer die past bij het moment. Wij zorgen voor de installatie, u draait aan de knoppen.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.