Spa Collectie

Ronde jacuzzi van Serena Spa

Wilt u lekker met een groep vrienden of familie in uw spa zitten? Dan is een ronde jacuzzi wellicht geschikt voor uw situatie. In een ronde jacuzzi kunnen meer mensen tegelijk zitten dan in een vierkante jacuzzi. Daarbij zorgt een ronde zit voor een gezellige, intieme sfeer.

Iedereen kan elkaar aankijken en het praat een stuk gezelliger. Bij Serena Spa’s hebben we diverse ronde jacuzzi’s die volledig naar eigen wens zijn samen te stellen. Ontdek de mogelijkheden van een Serena Spa.

VELE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van een jacuzzi in de tuin

Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor een ingebouwde jacuzzi. Een ingebouwde jacuzzi kan op bijna iedere plaats geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een verzonken of half verzonken jacuzzi. Hiermee valt de jacuzzi prachtig weg in uw tuin of terras.

Waarop letten bij het inbouwen van een spa in de tuin of het terras:

Een jacuzzi inbouwen is een specialistische klus. De put moet op maat gemaakt worden, ruim genoeg zijn voor toekomstige service aan de spa, er moet rekening gehouden worden met drainage en ook de waterafvoer, toevoer en elektra dienen voorbereid te zijn.
U hoeft u zich hier gelukkig niet druk om te maken. Onze adviseur komt graag bij u de mogelijkheden bekijken. Wanneer gewenst nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen voor de installatie tot een maatwerk ombouw rondom uw jacuzzi. Uiteraard behoren ook de installatie van een buitenkraan en waterafvoer tot de mogelijkheden.

Bel ons op Bel 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk jacuzzi’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

SAMEN GENIETEN

Ronde jacuzzi tot 6 personen

Serena Spa heeft twee ronde jacuzzi modellen, dit zijn de Spa Lugano en Spa Geneva. Beide spa’s zijn luxe uitgevoerd en geschikt om te gebruikten tot en met 6 personen. Uitermate geschikt wanneer u voornamelijk in groepsverband van de jacuzzi gebruik wilt maken. Een ronde jacuzzi bevat alleen zitplaatsen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een jacuzzi met ligplaatsen, dan hebben wij keuze uit diverse andere spa modellen.

Een Serena Spa kenmerkt zich door de luxueuze uitstraling en duurzame kenmerken. Zo wordt elke spa omkleed met Canadees Cederhout. U heeft de keuze om uw Serena spa te  in de kleuren; Naturel, Red Cedar, Greywash en Whitewash te omkasten. Daarbij kunt u ook uit verschillende kleuren kiezen voor de kuip van uw jacuzzi. U maakt de spa af met een bijpassende kleur cover, coverlift en cederhouten trapje.
Heeft u speciale wensen voor uw toekomstige ronde spa? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.
HET VOORDEEL

Voordelen van een ronde jacuzzi

Het grootste voordeel van een ronde jacuzzi is dat deze meer gezelligheid geeft. Wanneer u met een groep in de jacuzzi zit kan iedereen elkaar aankijken. Daarnaast praat het door de ronde vorm een stuk gezelliger. In een vierkante jacuzzi zit vaak wat hoogteverschil in zit- en ligpositie. Een ronde jacuzzi bevat over het algemeen alleen maar zitposities. Hierdoor is er vrijwel geen hoogteverschil, dit is wel zo gezellig in groepsverband.

De ronde spa’s van Serena Spa zijn geschikt tot 6 personen. Zeer geschikt om gezellig en sociaal te zijn met vrienden en familie.

VOLLEDIG SAMENGESTELD

De mogelijkheden van een Serena Spa

Een ronde spa van Serena Spa kan volledig door u worden samengesteld. Daarbij kunnen wij uw jacuzzi ook inbouwen, een overkapping maken of een vlonder om uw spa aanleggen. Wij  ontzorgen u volledig, van ontwerp tot realisatie.

KWALITEIT

Automatische waterbehandeling

Wilt u nooit meer hoeven omkijken naar de waterkwaliteit in uw jacuzzi? Ook dat behoort bij Serena Spa tot de mogelijkheden. Van continue waterverversing tot zandfilters en automatische doseersystemen; wij maken uw spa zo, dat u alleen nog maar hoeft te genieten.

MAATWERK

Serena Spa ontzorgd u volledig

Serena Spa ontzorgd u volledig bij het laten inbouwen of installeren van een ronde jacuzzi. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een ronde jacuzzi? Of wilt u weten of het mogelijk is om een ronde jacuzzi in te laten bouwen? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.