Serena Spa logo

Ronde jacuzzi van
Serena Spa

Samen genieten

Ronde jacuzzi tot
6 personen

Serena Spa heeft twee ronde jacuzzi modellen, dit zijn de Spa Lugano en Spa Geneva. Beide spa’s zijn luxe uitgevoerd en geschikt tot en met 6 personen. De doorsnede van beide spabaden is 238 cm.

Deze spabaden zijn dan ook uitermate geschikt wanneer u met vrienden of met het gezin van de jacuzzi gebruik wilt maken. Een ronde jacuzzi bevat geen ligplaatsen, maar alleen zitplaatsen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een jacuzzi met ligplaatsen, dan vindt u bij Serena Spa een grote diversiteit aan spabaden die daarin voorzien. Van de driepersoons Spa Melbourne uit de Classic line tot de Spa Cambridge met zelfs 2 ligplaatsen uit de Majestic line.

Samen genieten

Voordelen van een
ronde jacuzzi

Twijfelt u tussen een ronde of vierkante jacuzzi? We zetten de voordelen van een ronde jacuzzi voor u op een rijtje.

Het grootste voordeel van een ronde jacuzzi is dat deze meer gezelligheid geeft. Wanneer u met een groep in de jacuzzi zit kan iedereen elkaar aankijken. Daarnaast praat het door de ronde vorm makkelijker. In een vierkante jacuzzi zit bovendien vaak hoogteverschil en is er een ligpositie. Een ronde jacuzzi bevat over het algemeen alleen maar zitposities.

De ronde spa’s van Serena Spa zijn geschikt tot 6 personen. Zeer geschikt om gezellig en sociaal te zijn met vrienden en familie.

Van een spetterend ontwerp tot de realisatie
Ook een ronde spa van Serena Spa kan volledig door u worden samengesteld. Daarbij kunnen wij uw jacuzzi inbouwen, een overkapping maken of een vlonder om uw spa aanleggen. Wij ontzorgen u volledig, van een spetterend ontwerp tot realisatie.

Automatische waterbehandeling
Wilt u nooit meer hoeven omkijken naar de waterkwaliteit in uw jacuzzi? Ook dat behoort bij Serena Spa tot de mogelijkheden. Van continue waterverversing tot zandfilters en automatische doseersystemen; wij ontwikkelen uw spa zo, dat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Serena Spa ontzorgt u volledig bij het laten inbouwen of installeren van uw ronde jacuzzi. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. 

Heeft u een vraag over het plaatsen van een ronde jacuzzi? Of wilt u weten of het mogelijk is om een ronde jacuzzi in te laten bouwen? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.

Moderne ronde spa

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.