Spa Collectie

Ronde jacuzzi van 
Serena Spa

Wilt u lekker met een groep vrienden of familie in uw spa zitten? Dan is een ronde jacuzzi wellicht een hele geschikte optie. In een ronde jacuzzi kunnen meer mensen tegelijk zitten dan in een vierkante jacuzzi. Daarbij zorgt een ronde zit voor een gezellige, intieme sfeer. Iedereen kan elkaar aankijken en het praat een stuk gezelliger.

Bij Serena Spa’s hebben we diverse ronde jacuzzi’s die volledig naar eigen wens zijn samen te stellen en bij ons in Harderwijk voor u worden gebouwd.

Ontdek de mogelijkheden van een ronde Serena Spa!

 

Ronde-Jacuzzi-van-Serena-Spa.jpg
SAMEN GENIETEN

Ronde jacuzzi tot 6 personen

Serena Spa heeft twee ronde jacuzzi modellen, dit zijn de Spa Lugano en Spa Geneva. Beide spa’s zijn luxe uitgevoerd, en geschikt om te gebruikten tot en met 6 personen. De doorsnee van beide spa’s is 238cm. 

Deze zijn uitermate geschikt wanneer u vooral in groepsverband van de jacuzzi gebruik wilt maken. Een ronde jacuzzi bevat alleen zitplaatsen.

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een jacuzzi met ligplaatsen, dan hebben wij keuze uit diverse andere spa modellen.

Een Serena Spa kenmerkt zich door de luxueuze uitstraling en duurzame kenmerken. Zo wordt elke spa omkleed met Canadees Cederhout. U heeft de keuze om uw Serena spa te  in de kleuren; Naturel, Red Cedar, Greywash en Whitewash te omkasten. Daarbij kunt u ook uit verschillende kleuren kiezen voor de kuip van uw jacuzzi. U maakt de spa af met een bijpassende kleur cover, coverlift en cederhouten trapje. Uw spa wordt vervolgens speciaal voor u in onze fabriek in Harderwijk naar wens gemaakt.

Wilt u graag meer informatie over onze ronde spa’s? Vraag dan onze gratis brochure aan of neem contact met ons op via 0341 -217 161.

Voordelen van een ronde jacuzzi

Twijfelt u tussen een ronde of vierkante jacuzzi? We zetten de voordelen van een ronde jacuzzi uiteen. 

Het grootste voordeel van een ronde jacuzzi is dat deze meer gezelligheid geeft. Wanneer u met een groep in de jacuzzi zit kan iedereen elkaar aankijken. Daarnaast praat het door de ronde vorm een stuk gezelliger. In een vierkante jacuzzi zit vaak wat hoogteverschil in zit- en ligpositie. Een ronde jacuzzi bevat over het algemeen alleen maar zitposities. Hierdoor is er vrijwel geen hoogteverschil, dit is wel zo gezellig in groepsverband.

De ronde spa’s van Serena Spa zijn geschikt tot 6 personen. Zeer geschikt om gezellig en sociaal te zijn met vrienden en familie.

De mogelijkheden van een Serena Spa

Een ronde spa van Serena Spa kan volledig door u worden samengesteld. Daarbij kunnen wij uw jacuzzi ook inbouwen, een overkapping maken of een vlonder om uw spa aanleggen. Wij  ontzorgen u volledig, van ontwerp tot realisatie.

Automatische waterbehandeling

Wilt u nooit meer hoeven omkijken naar de waterkwaliteit in uw jacuzzi? Ook dat behoort bij Serena Spa tot de mogelijkheden. Van continue waterverversing tot zandfilters en automatische doseersystemen; wij maken uw spa zo, dat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Serena Spa ontzorgd u volledig

Serena Spa ontzorgd u volledig bij het laten inbouwen of installeren van een ronde jacuzzi. Na het aanschaffen van de spa, wordt de spa in onze eigen productielocatie in Harderwijk op maat gemaakt. Heeft u een vraag over het plaatsen van een ronde jacuzzi? Of wilt u weten of het mogelijk is om een ronde jacuzzi in te laten bouwen? Neem dan contact met ons op via 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl.

4.png

Waarom een ronde jacuzzi kopen bij Serena Spa?​

  • Wij bouwen onze ronde spa’s volledig zelf in Harderwijk
  • Persoonlijke aankoopbegeleiding (naar wens met rondleiding door de fabriek)
  • Uw spa geheel naar wens: Alles is mogelijk
  • Zeer fraaie ronde jacuzzi met hout omkasting
  • 10 jaar garantie op de kuip
  • Laag energieverbruik door de allerbeste isolatie
  • Zeer krachtige jets op strategische plekken voor een echte massage
Wilt u graag met eigen ogen zien hoe onze ronde jacuzzi’s worden gebouwd? Maak een afspraak en kom langs in onze fabriek!