Serena Spa logo

Serena
Connect

Eenvoudig bedienen

Serena Connect

Comfort en gemak zijn de uitgangspunten voor het praktische gebruik van een Serena Spa. Dankzij onze unieke Wifi module en spa app wordt het gebruik nog eenvoudiger. Met Serena Connect heeft u overal in de wereld verbinding met uw spa. Via de spa app past u eenvoudig de temperatuur van uw spa aan of wijzigt u het filterschema. Geeft uw spa een storing? Dan loggen onze medewerkers eenvoudig op afstand in om de storing te verhelpen.

Eenvoudige bediening

Via de app op uw telefoon heeft u altijd toegang tot uw spa. Pas de temperatuur aan, zet de verlichting van uw spa aan of wijzig de filtertijden. Alle instellingen binnen handbereik.

Wellness Hydromassage

Service op
afstand

Geeft uw spa een storing of foutmelding? Of weet u zelf niet hoe u de spa in vakantiemodus moet zetten. Onze medewerkers helpen u eenvoudig op afstand. Door uw spa op afstand te monitoren kunnen 93% van de servicemeldingen zonder kosten worden verholpen. Moet er toch een monteur langskomen? Dan weten we altijd van tevoren welke onderdelen er nodig zijn om uw spa weer te repareren.

Compatibel met Alexa en Google voice

“Hey, Google. Wat is de temperatuur van mijn spa?” “Alexa, zet de verlichting van de spa aan.” Het is allemaal mogelijk met Serena Connect door middel van onze integratie met Google Voice en Alexa.

Push notificaties

Is uw spa aan een reinigingsbeurt toe? U krijgt automatisch een push notificatie op uw telefoon. Ideaal toch?

Installatie

Download de app op uw telefoon of tablet. Download voor android Download voor App Store

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.