Logo Serena spa

Spa's

Spa Porto,
therapeutisch genieten

Ook de Porto is een topklasse spabad uit de succesvolle Majestic line. De 4 comfortabele zitplaatsen en royale ligplaats zijn uitgevoerd met het unieke en zeer gevarieerde WIRP massagesysteem – Wervel, Impact, Roto en Pressie. De therapeutische hydro-massage van de Porto levert een complete lichaamsmassage. Het resultaat is helder: u kunt maximaal genieten van uw zeer verdiende rust en ontspanning.

Terugkijkend hebben we het niet slecht gedaan. Zie ons nu zitten in onze eigen spa. De tuin waar we altijd van droomden, een huis waar we ons meer dan ooit thuis voelen en waar we vrienden en familie kunnen ontvangen. Nooit gedacht dat we dit op onze leeftijd nog zouden doen. Maar we zouden niet meer anders willen. Het leven is goed. 

Bovenaanzicht van de kuip

White

Marble

Opal Oyster

Opal Midnight

Ombouw

Horizontaal

Verticaal

Gemmglass

Aluminium

Porto

De varianten

Porto 25 jets
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Porto 41 jets
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. 

Porto 25

Vanaf €14.435,-

Porto 25

Full body massage

Hydrojets Porto 25

Specificaties

Porto 41

Vanaf €17.355,-

Porto 41

Full body massage

Hydrojets Porto 45

Specificaties

Opties & Accessoires

Maak met maatwerk
uw spa compleet

Serena spa Nederland is specialist in exclusief maatwerk.  Het design, de kuip en de omkasting worden allemaal specifiek naar uw wensen ingevuld.

Met decennia aan ervaring en onze bruisende ambitie creëren wij uw eigen wellness-oase. Van een spa bad op maat gebouwd in onze eigen fabriek tot de realisatie van een complete wellness-tuin. Serena maakt dromen werkelijkheid.

Spa bij zwembad
Coverlift

Met een coverlift van Serena bent u zeker dat uw spa cover door één persoon kan worden bediend. Dus ook wanneer u lekker in uw eentje wilt genieten van een overheerlijke spasessie hoeft u zich geen zorgen te maken over het verwijderen van de cover. De coverlift zorgt voor het eenvoudig in- en uitklappen van uw spa cover.  Serena Spa zorgt voor de montage op of naast uw spa.

Spa bij zwembad
Airblower met 10 luchtjets

Een weldadige bubbelervaring en optimale ontspanning voor iedereen. Deze airblower van Serena kunt u individueel inschakelen en past u eenvoudig aan uw wensen aan. Het is waarschijnlijk geen verrassing dat er verschil is tussen verschillende bubbels. Toch lichten we de werking en meerwaarde van onze airblower graag toe. Deze airblower zorgt voor een ontspannend effect tijdens uw spasessie en misschien nog wel belangrijker zorgen ze voor gezelligheid.  De 10 distributiepunten zijn zorgvuldig verdeeld in uw spa, u beleeft uw spa als nooit tevoren.

Jacuzzi kopen
Waterlijnverlichting

Serena Spa brengt verlichting. Niet alleen lichamelijk, maar ook letterlijk. Met een Serena waterlijnverlichting creëert u uw eigen persoonlijke sfeer, de perfecte wellness-ervaring. Zeker in de avonduren zorgt de juiste verlichting voor extra gezelligheid, maar ook voor een eyecatcher vanaf het terras of vanuit de woning tijdens het gebruik. Welke kleur past het beste bij uw spabeleving?

Spa Porto
Geautomatiseerde waterbehandeling

Een 100% Nederlands product dat het nog relaxter voor u maakt. Met deze geautomatiseerde waterbehandeling heeft u geen omkijken naar uw waterkwaliteit en geen gedoe met tabletten die u wekelijks aan uw spawater dient toe te voegen. Met de meest hoogwaardige componenten op de markt, bent u zeker van spawater dat chemisch perfect in balans is. Door de baanbrekende pH- en chloorregeling houdt u zonder moeite uw spawater zuiver, kristalhelder en reukloos.

Spa Chicago
Bijpassende trap

Met een luxe spa van Serena wilt u niet besparen op het gebruiksgemak of de uitstraling. Een trap die net als de ombouw en de kuip past bij uw woning en tuin is wat ons betreft een must. We bieden dan ook verschillende mogelijkheden voor een stijlvolle bijpassende trap. Zowel voor de ronde spa’s als voor de rechthoekige modellen.

Spa onder veranda
Silk treatment

De fontein van de eeuwige jeugd is misschien een tikkeltje overdreven, maar met een silk treatment komt u wel heel dicht bij die aantrekkelijke verjonging. Silk treatment is een revolutionaire techniek op het gebied van huidverzorging. Uw lichaam wordt getrakteerd op een zuurstofbehandeling waardoor geïrriteerde, vermoeide en verouderde huid hersteld wordt. Met deze techniek worden miljarden kleine, bijna onzichtbare zuurstof belletjes in het spawater ingebracht. Door deze sensatie worden kleine rimpels en onregelmatigheden verminderd en voelt uw huid zijdezacht aan.

Spa bij zwembad
Warmtepomp

Een constante temperatuur van uw spa, dat is behalve comfortabel, energiezuinig ook milieuvriendelijk. De geavanceerde techniek van onze warmtepomp zet lucht uit de omgeving om naar bruikbare energie. Daarbij is de warmtepomp veel zuiniger dan traditionele warmtesystemen. U bespaart gemiddeld 60-70% aan energiekosten. U kunt optimaal ontspannen, zonder u druk te maken over de kosten voor energie. De lange levensduur zorgt bovendien voor een minimale ecologische voetafdruk.

Ontdek de eigenschappen van Serena Spa

Comfort & Massage

Ergonomische zittingen

In een spa van Serena zit je vanaf de eerste seconde comfortabel. Geen gedraai vanwege vervelende drukpunten. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het ontwerp van onze ergonomische zitplekken. De mallen zijn speciaal ontworpen en zijn toegespitst op de West-Europese mens. En dat verschil merkt u direct. Nog niet overtuigd? Kom gerust eens proefzitten in onze showroom in Harderwijk.

Spa Porto

Comfort & Massage

Smart Connect®

Met het unieke Smart Connect® van Serena Spa wordt het gebruik van uw spabad nog eenvoudiger. Met deze app wijzigt u simpel de temperatuur of past u het filterschema aan. Via een pushbericht weet u wanneer onderhoud nodig is. En komt u er even niet uit dan kunnen onze medewerkers u op afstand helpen.

Spa Cambridge

Comfort & Massage

Water Air Control®-systeem

De grote verscheidenheid aan RVS-hydrojets zijn allemaal uitgevoerd met de combinatie van water met lucht. Met het Water Air Control®-systeem kunt u gemakkelijk vanuit het spabad de ideale mix van water en lucht voor een overheerlijke massage regelen. Ook bedient u hiermee de waterstroom van de verschillende plaatsen in de spa.

Spa Cambridge

Comfort & Massage

WIRP®-control

Het onovertroffen WIRP®-control, op basis van 4 verschillende typen jets, staat garant voor een ongeëvenaarde en volledige lichaamsmassage. De uitgebalanceerde samenstelling van de jets per groep zorgen voor een doelgerichte massage van uw nek tot uw schouders, rug, kuiten, polsen en voeten. De intensiteit en de richting van de jets stelt u eenvoudig zelf in. U bepaalt of u een stevige of rustige massage wenst.

Spa Porto

Laat u inspireren

De projecten van Serena

Meer inspiratie?

Vraag de brochure aan!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.