Werken bij

Serena Spa

Bij Serena Spa gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarin doen we geen concessies. Niet in het ontwerp, niet in de productie een niet in de installatie en realisatie van de projecten. Maatwerk betekent ook perfectie in de uitvoering. Hier werken vakmensen met de juiste kennis en ervaring, maar vooral met de juiste instelling.

Vanuit de werkplaats en showroom in Harderwijk werken we in nauwe samenwerking aan de realisatie van de mooiste en beste spabaden van Nederland. Het bruist hier van de energie. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid voor ons eindproduct. We willen onze klanten vooral ontzorgen. Niet alleen in het proces, maar met name in het eindproduct.

Wellness is ook voor ons team een belangrijk gegeven. Wij zorgen niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor elkaar. We houden van een gezonde werkomgeving, van openheid en van korte lijnen. 

Junior salesmanager (Fulltime)

Junior salesmanager (Fulltime)

Heb jij al een paar jaar werkervaring of kom je net van school en wil je aan de slag bij een tof bedrijf waar je veel kunt leren en je veel doorgroeimogelijkheden hebt?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste junior salesmanager.

In deze functie ben je zowel bezig met leadopvolging, voer je verkoopgesprekken met onze klanten, bezoek je onze resellers, werk je offertes uit en ben je verantwoordelijk voor onze online kanalen. Je krijgt dus een afwisselende en uitdagende functie!

Werken bij Serena Spa

Service monteur

Als servicemonteur werk je vaak op de mooiste plekken en ben je veel buiten. En wanneer er geen serviceklussen zijn kan je worden ingezet om een nieuwe spa te plaatsen en werk je af en toe in de werkplaats aan een nieuwe spa.

Werken bij Serena Spa

Spa monteur met veel afwisseling

Wil jij werken bij een jong, ambitieus bedrijf waar je zelfstandig kunt werken en volop ruimte is voor jouw groei en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar een spa monteur. Help jij ons verder te groeien en heb je zin in een uitdaging? We komen graag met je in contact!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.