Serena Spa logo

Zwembaden

Maatwerk door Serena Spa

Stijlvolle zwembaden

Bij Serena Spa begrijpen we uw dromen en verlangens naar het perfecte zwembad. Of het nu gaat om vermaak, ontspanning of een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte, Serena heeft het zwembad dat aan al uw wensen voldoet.

Wij nodigen u uit om uw droom tot leven te brengen met onze hoogwaardige, op maat gemaakte zwembaden, waar luxe en comfort samenkomen voor een ervaring die u niet snel zult vergeten. Dus waar wacht u nog op? Duik in uw droom en laat Serena Spa uw ultieme zwembadervaring realiseren!

WERKWIJZE

Van concept tot realisatie,
bouw uw droomzwembad met Serena Spa

1.

Consultatie en conceptontwikkeling

Na het nemen van de tijd om uw visie, behoeften en doelen voor uw toekomstige zwembad met ons ervaren team te delen, zullen we samen de unieke kenmerken van uw buitenruimte verkennen om de perfecte locatie voor uw zwembad te bepalen.

Gedurende dit proces zullen we ook zorgvuldig lokale voorschriften en vergunningen in overweging nemen, zodat uw droomzwembad niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar ook aan alle wettelijke vereisten.

2.

Samenwerking in ontwerp

Met onze professionele tuinarchitecten werken we aan het tot leven brengen van uw ideeën, waarbij we een op maat gemaakt ontwerp creëren dat aan al uw wensen voldoet.

We besteden speciale aandacht aan de indeling, grootte, materialen en speciale functies, om ervoor te zorgen dat uw droomzwembad perfect aansluit bij uw visie en behoeften.

3.

Definitief ontwerp en planning

Na het integreren van uw feedback, zetten we alle puntjes op de i van het ontwerp. Dit omvat het verfijnen van elk aspect, waarbij we streven naar perfectie en volledige afstemming.

Tegelijkertijd stellen we een gedetailleerd plan op voor de bouw van uw zwembad, waarin alle technische specificaties nauwkeurig worden vastgelegd. Van de keuze van materialen tot de positionering van speciale functies, elk aspect wordt zorgvuldig overwogen en gepland om ervoor te zorgen dat uw droomzwembad tot in de kleinste details wordt gerealiseerd.

4.

Selectie van partners

Serena Spa werkt uitsluitend samen met specialisten. Met ons uitgebreide netwerk aan diverse partners selecteren wij zorgvuldig diegene die het beste aansluit bij uw droomproject. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen met het hoogste niveau van vakmanschap en expertise.

5.

Uitvoering en realisatie

De regie over het volledige bouwproces ligt in handen van Serena Spa, waarbij we verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van de constructie, van grondwerken tot afwerking en inrichting. Samen met onze professionals garanderen wij een tijdige voltooiing van het project, waarbij we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn pas echt tevreden als u dat ook bent.

No data was found

Opties & Accessoires

Maak uw zwembad compleet

Ieder zwembad van Serena Spa is maatwerk. Alles wordt specifiek naar uw wensen ingevuld.

Serena Spa Zwembaden
Wellness faciliteiten

Als toonaangevende experts in wellness bieden we een scala aan luxe spa's, hottubs en sauna's die perfect passen bij uw zwembad.

Serena Spa Zwembaden
Zwembadoverkapping

Ontdek de veelzijdigheid van een zwembadoverkapping bij Serena Spa. Een zwembadoverkapping is een must-have accessoire voor uw zwembad, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een schone en comfortabele zwemervaring.

Serena Spa Zwembaden
Zwembadafdekking

Ontdek de veiligheid en bescherming die zwembadafdekking biedt. Met een zwembadafdekking kunt u niet alleen genieten van een zorgeloze zwemervaring, maar ook van gemoedsrust wanneer het zwembad niet in gebruik is.

Serena Spa Zwembaden
Beweegbare bodem

Een state-of-the-art stukje innovatie: de beweegbare bodem. Deze technologische vooruitgang biedt een dynamische en veelzijdige oplossing voor zwembaden, waardoor de diepte van het zwembad gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende behoeften en activiteiten.

Serena Spa Zwembaden
Buitendouche

Onze buitendouches zijn ontworpen om naadloos op te gaan in uw buitenruimte, of het nu gaat om een wellnesstuin, een minimalistisch zwembad of een ontspannen bosomgeving.

Serena Spa Zwembaden
Bruisplaat

Bij Serena Spa bieden we een scala aan luxe zwembadopties, waaronder de innovatieve bruisplaatfunctie. Een bruisplaat, ook bekend als een bubbelplaat of luchtgeisersysteem, is een verfijnde toevoeging aan uw zwembadervaring.

Serena Spa Zwembaden
Zwemmachine

Ontdek de kracht van onbeperkt zwemmen in uw eigen zwembad met onze zwemmachine. Ook wel bekend als een tegenstroomsysteem, creëert dit innovatieve apparaat een krachtige waterstroom in uw zwembad, waardoor u kunt zwemmen tegen de stroming in zonder de volledige lengte van het zwembad te hoeven gebruiken.

Laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.