Serena Spa logo

Hottub Kai

Vanaf €4190,-

Ontworpen voor zij die streven naar het ultieme comfort, belooft hottub Kai een ervaring waar u kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en genieten van kostbare momenten van rust. Met ergonomische zitplaatsen en het bekende stijlvolle Scandinavische design, biedt deze hottub een uitnodigende oase van ontspanning. Voorzien van een geïntegreerde houtgestookte kachel, verzekert hottub Kai sfeer en duurzaamheid. Gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap straalt deze hottub tijdloze kwaliteit uit. 

Specificaties

Bovenaanzicht van de kuip

White Jets

White Jets & Bubbles

Opties ombouw

Sfeerimpressies

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Opties & Accessoires

Opties kuip en het effect van water

Serena spa Nederland is specialist in exclusief maatwerk.  Het design, de kuip en de omkasting worden allemaal specifiek naar uw wensen ingevuld.

Met decennia aan ervaring en onze bruisende ambitie creëren wij uw eigen wellness-oase. Van een spa bad op maat gebouwd in onze eigen fabriek tot de realisatie van een complete wellness-tuin. Serena maakt dromen werkelijkheid.

Beach Pearl
Navy Pearl
Ocean Pearl
Quartz Pearl
Shadow Grey
Steel Grey
White Frost

Laat u inspireren

De wellness projecten van Serena

Meer inspiratie?

Vraag de brochure aan!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.