Serena Spa logo

Hottub Mara

Vanaf €3820,-

Ervaar een authentieke beleving met hottub Mara. Het strakke Scandinavische design en ruime keuze aan opties verzekeren een hottub die altijd aan uw wensen en eisen voldoet. De hoogwaardige kwaliteit en ergonomische vorm van de kuip garanderen ultiem comfort. Met de externe houtgestookte kachel is het eenvoudig om de perfecte temperatuur van 38°C te bereiken. Daarnaast zorgt het knapperende vuur natuurlijk voor een sfeervolle ambiance, waardoor deze hottub de perfecte setting creëert. Of u nu alleen geniet van een rustig moment of samenkomt met vrienden en familie, hottub Mara biedt een intieme sfeer die u nergens anders vindt. 

Specificaties

Bovenaanzicht van de kuip

White Jets

White Jets & Bubbles

Opties ombouw

Sfeerimpressies

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Opties & Accessoires

Opties kuip en het effect van water

Serena spa Nederland is specialist in exclusief maatwerk.  Het design, de kuip en de omkasting worden allemaal specifiek naar uw wensen ingevuld.

Met decennia aan ervaring en onze bruisende ambitie creëren wij uw eigen wellness-oase. Van een spa bad op maat gebouwd in onze eigen fabriek tot de realisatie van een complete wellness-tuin. Serena maakt dromen werkelijkheid.

Beach Pearl
Navy Pearl
Ocean Pearl
Quartz Pearl
Shadow Grey
Steel Grey
White Frost

Laat u inspireren

De wellness projecten van Serena

Meer inspiratie?

Vraag de brochure aan!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.