Serena Spa logo

Over
Serena Spa

Filosofie

Hoe het begon

Het design van onze massagebaden kent haar roots bij grote namen in de wellness-wereld. Ooit een gedurfde onderneming door de status quo uit te dagen. Nu een doorontwikkeld gevestigd hoogwaardig product met ongeëvenaarde prestaties en geavanceerde technologie.

Serena Spa geeft een nieuwe betekenis aan het begrip luxe. Elke klant is uniek en zo ook elk project. Door aandacht, toewijding en oog voor detail is Serena Spa in staat te anticiperen. In onze showroom of op locatie ontwerpen onze specialisten de droom-wellness van onze klanten of het nu om een enkel massagebad gaat of een complete wellness-inrichting. Onze ervaren vakmensen spelen vervolgens een cruciale rol bij de realisatie van dit exclusieve maatwerk, dat volledig past binnen de architectuur of omgeving. 

“Mijn prioriteit ligt bij het creëren van de best mogelijke spa’s met een onovertroffen massage. Spa’s die mooi zijn om naar te kijken, heerlijk om in te zitten en sensationeel om in te ontspannen.”,
aldus Floris van Harsselaar.

Een helder toekomstbeeld

Visie en missie

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de noodzaak van een gezonde leefstijl. Een eigen spabad met een therapeutisch effect, dat beschikt over de juiste jets voor een diepgaande massage, zorgt voor de ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Een jacuzzi aan huis faciliteert biedt de mogelijkheid tijd te nemen voor jezelf en voor het genieten met het gezin of met vrienden.

Met onze dynamische benadering van technologie en design willen wij voorop blijven lopen in de markt. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en zorgen voor de directe feedback. We willen het meest hoogwaardige spa-merk zijn. Onze prioriteit ligt bij het ontwerpen en creëren van de best mogelijke spa’s met een onovertroffen massage. Spa’s die mooi zijn om naar te kijken, heerlijk om in te zitten en sensationeel om in te ontspannen. Daarom kiezen we altijd voor maatwerk. 

“Ik zie steeds meer mensen bewust bezig zijn met een gezonde leefstijl. Een spabad met een therapeutisch effect die beschikt over de juiste jets en power voor een diepgaande massage zorgt voor de ultieme ontspanning. Met onze benadering van technologie die altijd dynamisch is en nooit stilstaat willen wij voorop lopen in de markt”, aldus Riechert Mulder.

Custom made

Maatwerk uit
Harderwijk

In oktober 2020 werd onze productie verplaatst van België naar Nederland. Op het industrieterrein Lorentz II in Harderwijk werden twee panden in gebruik genomen voor de volledige productie en levering van custom massagebaden. Uniek in Nederland! Ook is hier de centrale showroom gevestigd, waar klanten uitgebreid kennis kunnen maken met onze producten en op verzoek een rondleiding in de fabriek krijgen. 

Floris Serena Spa

Floris van Harsselaar

Eigenaar

Riechert Serena Spa

Riechert Mulder

Eigenaar

Marjon Serena Spa

Marjon Toes

Marketing en sales

Daisy Serena Spa

Daisy van Loo

Finance en HR

Martin Serena Spa

Martin Herders

Spa bouwer

Jan Serena Spa

Jan van Middendorp

Spa bouwer

Gert Jan Serena Spa

Gert Jan Lankman

Chef werkplaats

Vakmanschap in een ontspannen sfeer

Werken bij
Serena Spa

Bij Serena Spa gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarin doen we geen concessies. Niet in het ontwerp, niet in de productie een niet in de installatie en realisatie van de projecten. Maatwerk betekent ook perfectie in de uitvoering. Hier werken vakmensen met de juiste kennis en ervaring, maar vooral met de juiste instelling.

Vanuit de werkplaats en showroom in Harderwijk werken we in nauwe samenwerking aan de realisatie van de mooiste en beste spabaden van Nederland. Het bruist hier van de energie. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid voor ons eindproduct. We willen onze klanten vooral ontzorgen. Niet alleen in het proces, maar met name in het eindproduct.

Wellness is ook voor ons team een belangrijk gegeven. Wij zorgen niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor elkaar. We houden van een gezonde werkomgeving, van openheid en van korte lijnen. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.