Serena Spa logo

Jacuzzi Almere
kopen

Serena Spa Almere

Jacuzzi Almere
Kopen

Bent u op zoek naar een jacuzzi in Almere? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. Serena Spa levert en installeert jacuzzi’s in Almere en omgeving.

Serena Spa is gevestigd in Harderwijk en goed bereikbaar vanuit Almere. We hebben dan ook al de nodige jacuzzi’s in Almere en omgeving mogen plaatsen. Bent u woonachtig in Almere? Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Plan eenvoudig een afspraak in via ons afspraakformulier. Oriënteert u zich liever online? Download dan de gratis brochure zodat u vanuit huis onze collectie kunt bekijken.

Spa Collectie

Verschillende soorten
jacuzzi’s

De collectie van Serena Spa bestaat op dit moment uit 11 verschillende jacuzzi’s. Hierdoor is er voor iedere woonsituatie een jacuzzi te vinden. Zo bestaat onze collectie uit 1 compacte/rechthoekige jacuzzi, 8 vierkante jacuzzi’s en 2 ronde jacuzzi’s.

Onze compacte Spa Melbourne is door zijn compacte afmetingen uitermate geschikt voor balkons, dakterrassen en kleinere tuinen. Deze spa biedt ruimte aan maximaal 2 personen en heeft een rechthoekige vorm. Onze jacuzzi’s in de gebruikelijke vierkante vorm bieden ruimte aan maximaal 4 tot 6 personen. De ronde jacuzzi’s bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Of u nu in Almere in een appartement of penthouse woont en op zoek bent naar een compacte jacuzzi op het dak. Of wanneer u wat ruimer woont en op zoek bent naar een 4 tot 6 persoons jacuzzi in de tuin. Serena Spa heeft altijd een geschikte oplossing. Vraag de gratis brochure aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. 

Jacuzzi Almere kopen

Ontzegging van A tot Z

Advies, plaatsing en
installatie van een
jacuzzi in Almere

Bij aankoop van uw jacuzzi ontzorgen we u van A tot Z. Voor een advies op maar komt onze adviseur uit Almere graag bij u op bezoek. Naast het advies verzorgt Serena Spa ook de volledige installatie van uw spa. Indien nodig wordt de spa met een hijskraan naar de juiste locatie getild. Waarna onze eigen monteurs de spa installeren. Ook het onderhoud aan uw jacuzzi in Almere wordt door eigen monteurs verzorgd.
Stroomverbruik isolatie jacuzzi

Met zorg samengesteld

Jacuzzi volledig
op maat

Bij aankoop van uw jacuzzi ontzorgen we u van A tot Z. Voor een advies op maar komt onze adviseur uit Almere graag bij u op bezoek. Naast het advies verzorgt Serena Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u kiezen uit een ombouw van Canadees Cederhout of een hoogwaardige composiet ombouw in alle mogelijk wensbare kleuren. Ook de kuip van de spa kan worden gemaakt in verschillende kleuren. Goed om te weten, Serena Spa produceert niet alleen spa’s maar kan indien gewenst het gehele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering. Maar ook aan een maatwerk ombouw voor uw spa.Spa ook de volledige installatie van uw spa. Indien nodig wordt de spa met een hijskraan naar de juiste locatie getild. Waarna onze eigen monteurs de spa installeren. Ook het onderhoud aan uw jacuzzi in Almere wordt door eigen monteurs verzorgd. 

Spa Cambridge

Uw Serena Spa

Betrouwbaar
en lokaal

Woont u in de buurt van Almere en bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale producent/leverancier van spa’s? Dan bent u bij Serena Spa aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Harderwijk, op ongeveer 30 minuten afstand van Almere. We nodigen u graag bij ons in de showroom uit om de verschillende mogelijkheden van een Serena Spa te bekijken en te bespreken.

Bel ons op 0341 -217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is. 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.