Serena Spa logo

Jacuzzi kopen

Volop genieten

Jacuzzi kopen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een eigen jacuzzi te kopen. Een jacuzzi kopen betekent uw huis of tuin uitbreiden met luxe wellness mogelijkheden. Hiermee creëert u een plek in of rondom huis waar u volledig tot rust kunt komen. Alleen, met uw geliefde, vrienden of familie. Samen genieten van wellness is natuurlijk één van de redenen om een jacuzzi te kopen. Daarbij zijn er nog wat overwegingen in acht te nemen voor u een jacuzzi koopt. Zo weet u zeker dat u de ideale jacuzzi voor uw binnen- of buitenruimte aanschaft. 

Geniet van wellness

Waarom een
jacuzzi kopen?

Een jacuzzi kopen doet u niet zomaar. Een jacuzzi neemt natuurlijk ruimte in en de aanschaf en het energieverbruik brengen kosten met zich mee. Maar een eigen jacuzzi neemt de nodige voordelen met zich mee. U kunt altijd wanneer u wilt genieten van de jacuzzi. Het maakt niet uit of u ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds tot rust wilt komen in de jacuzzi. De jacuzzi is namelijk altijd op temperatuur en gebruiksklaar. Het is aan u met wie u dit rustmomentje wil delen of juist niet. Dat kan met uw geliefde, uw vrienden, familie of juist alleen. 

Jacuzzi kopen

Geen plek te gek

Waar plaatst u
een jacuzzi?

Een jacuzzi kan op verschillende locaties geplaatst worden. Van binnenshuis tot in de tuin of op het balkon of dakterras. Wanneer u kiest voor een jacuzzi op uw dakterras, is het noodzakelijk dat het dak stevig genoeg is om de jacuzzi met water en mensen te kunnen dragen. Dit geldt natuurlijk ook voor balkons. Een balkon is doorgaans kleiner, hoewel dit ook kan gelden voor uw dakterras of tuin. Dan is niet alleen het draagvermogen van belang, maar ook het formaat van de jacuzzi. U wil natuurlijk niet uw volledige balkon of dakterras vullen met een jacuzzi.
Jacuzzi kopen

Wellness in eigen tuin

Jacuzzi kopen voor
in de tuin

Wanneer u de jacuzzi in de tuin wilt plaatsen, heeft u meer mogelijkheden. In tuinen is het mogelijk om te kiezen voor een inbouw jacuzzi of half ingebouwde jacuzzi. Een inbouw of half ingebouwde jacuzzi staat niet op de oppervlakte van de tuin, maar wordt (deels) ingegraven. Dat oogt extra luxe, maar vraagt ook om extra voorbereiding. De aansluitingen, van water en energie, moeten namelijk ook onder de grond verwerkt worden en er moet een ruim genoeg gat gegraven worden om de jacuzzi in te plaatsen.

Indien gewenst nemen we alle vervolgstappen voor u uit handen. Van bouwkundige aanpassingen aan de ondergrond of fundering tot een maatwerk ombouw voor uw spa. Hierdoor kan een jacuzzi, met of zonder aanpassingen, op vrijwel elke locatie worden geplaatst.

Wilt u binnenkort een jacuzzi kopen of advies over uw specifieke situatie? Bel ons op 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft dus altijd een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Stroomverbruik isolatie jacuzzi

Goed geïsoleerd en energie zuinig

Energieverbruik van
de jacuzzi

Het energieverbruik is een belangrijk punt van aandacht voor veel mensen die een jacuzzi willen kopen. Dat is logisch, want een jacuzzi staat bekend als een grote energieverbruiker. Het water moet constant warm gehouden worden en dat kost simpelweg energie. Tussen de verschillende merken spa’s zit het nodige verschil in energieverbruik en isolatie.

Full foam isolatie

Wanneer u kiest om een Serena Spa jacuzzi te kopen, kiest u voor een goed geïsoleerde jacuzzi. De spa’s van Serena Spa zijn namelijk voorzien van hoogwaardige full foam isolatie. De ruimte tussen de kuip en de buitenkant van uw jacuzzi worden bij deze manier van isoleren volledig gevuld met foam isolatie. Isolatie en energieverbruik hebben alles met elkaar te maken. Een goed geïsoleerde jacuzzi behoudt namelijk veel langer de warmte in het water, waardoor minder energie verbruikt hoeft te worden. Dat is natuurlijk goed voor het energieverbruik. Deze soort isolatie heeft de hoogste isolatiewaarde en daardoor de laagste energierekening. Zowel de kuip als het leidingwerk zijn hierbij geïsoleerd en de warmte van het water wordt niet aan de omgeving afgegeven. Hierdoor liggen de jaarlijkse energiekosten van een Serena Spa tussen €500 en €750. Bij een goedkope jacuzzi waarin geen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige full foam isolatie vallen deze jaarlijkse kosten een stuk hoger uit. Een luxere spa als Serena Spa verdient zich, op basis van de energiekosten, door de jaren heen terug op.
Design

Maatwerk

De looks van
de jacuzzi

Belangrijk bij het uitkiezen en kopen van een jacuzzi zijn de looks. De looks moeten uiteraard overeenkomen bij uw wensen. Bij Serena Spa is het mogelijk om uw spa volledig naar eigen smaak aan te passen. De ombouw van onze spa’s zijn standaard voorzien van Canadees cederhout. Dit zit er niet alleen prachtig uit, maar is ook erg duurzaam. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren. De opties zijn: Red Cedar, Natural en Grey Wash. Mocht u liever een andere kleur kiezen, dan is dit in overleg mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om de kuip van de spa uit te voeren in verschillende kleuren. De opties zijn: White Marble en White.

Bel ons op 0341 – 217 161 of stuur een mail met uw wensen naar info@serenaspa.nl. U zult ontdekken dat bijna alles mogelijk is.

Goed om te weten, Serena Spa levert maatwerk spa’s die volledig aansluiten op uw wensen. U heeft dus altijd een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.