Logo Serena spa

Wat is hydromassage?

Massagekracht

Zitten uw spieren vast en bent u toe aan een massage? Met één druk op de knop kunt u een heerlijke massage ontvangen in een van onze jacuzzi’s!

Hydro-massage in een spa is een vorm van watermassage die gecombineerd wordt met lucht. Een directe massage met krachtige waterstralen kan veel gezondheidsvoordelen bieden. Deze massage kan bijvoorbeeld pijn en druk op spieren en gewrichten verlichten. Tijdens deze Hydro massage in je eigen spa met heerlijk warm water ervaar je een staat van gewichtsloosheid. Dat heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Een massage zorgt er onder andere voor dat afvalstoffen makkelijker worden verwijderd, waardoor er sneller en beter zuurstof wordt getransporteerd. Onder invloed van deze massage maken we ook meer gelukshormonen en natuurlijke pijnstillers aan, vooral dopamine en endorfine. De combinatie van het verminderen van pijn met het verhogen van het verbeteren van het algemeen welzijn kan ervoor zorgen dat stress wordt verminderd en je slaap verbetert. Als u per dag ongeveer 15 minuten gebruik maakt van deze massage jacuzzi zult u al snel verschil gaan merken.

Serena Spa heeft de massage spa’s zo ontworpen dat u van top tot teen gemasseerd kan worden. In elke Serena Spa is een WIRP hydro massage systeem geïnstalleerd. Dit is een systeem van hydrojets die u grotendeels zelf kunt samenstellen. Dit WIRP systeem bestaat uit vier type hydrojets (Wervel, Impact, Roto en Pressie) die ieder een andere functie hebben. Deze hydrojets zijn allemaal uitwisselbaar en kunnen naar uw wens worden ingedeeld. We lichten de verschillende jets hieronder kort toe. 

Bekijk onze spa’s

Jacuzzi Lelystad kopen

Verschillende jets

Wervel Jet
Heeft u last van uw rug en/of schouders? Dan is deze jet ideaal om te gebruiken in de zitting of ligging. Met twee krachtige stralen in een draaiende beweging heeft u een uitstekende massage voor uw rug.

Roto Jet
Heeft u pijn in voeten, benen of rug? De roto Jet is een rustig masserende straal die mild is voor uw spieren.

Impact Jet
Net als de Roto Jet biedt de Impact Jet een massage voor rug, benen of voeten. Deze Impact Jet is alleen een stuk krachtiger dan de Roto Jet wat resulteert in een stevigere massage.

Pressie Jet
De Pressie Jet is gemaakt om de doorbloeding te kunnen verbeteren. Het is een algemene massage die geschikt is voor het hele lichaam.

De intensiteit en de richting van de jets stelt u eenvoudig zelf in. Heeft u meer zin in een rustige of stevige massage? U kunt zelf de massage kracht bepalen. Een Serena Spa heeft een therapeutische werking voor uw lichaam en geest. De combinatie van warm water, bubbels en massage creëren een uniek samenspel waar geen therapeut aan kan tippen! 

Bekijk onze spa’s

Daisy Serena Spa

Daisy staat voor u klaar
Meer vragen over dit onderwerp?
Neem contact met mij op!

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Showroom bezoeken?

Tijdens de vakantie is onze showroom gewoon geopend. Door een lagere bezetting verzoeken wij u om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is die de tijd voor u heeft.